Η REGATE συμμετέχει ως χορηγός στο Enterprise AppForum 2014 της Motorola Solutions

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

22 Οκτωβρίου 2014

Η REGATE είναι χορηγός του Enterprise AppForum 2014 που διεξάγεται στις Βρυξέλλες από τις 18 έως και τις 20 Νοεμβρίου. Το Enterprise AppForum αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια που διοργανώνει η Motorola Solutions στην Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η Regate θα παρουσιάσει στους συνεργάτες τα οφέλη της πλατφόρμας BizeGate, και πώς μπορεί ο συνεργάτης να υλοποιήσει μια εφαρμογή Sales Force Automation ή Field Service εύκολα και γρήγορα, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού. Οι συνεργάτες θα εξερευνήσουν από κοντά τις δυνατότητες εντατικής παραγγελιοληψίας, merchandising, ex-van, sell-out, asset tracking και field service σε σύγχρονες τεχνολογίες βασισμένες σε HTML5 και Android, τις οποίες υποστηρίζει η Motorola στις συσκευές της.

Η Regate αποτελεί ISV Partner της Motorola Enterprise Solutions καθώς και ISV Partner της Zebra Technologies. Η τελευταία, πρωτοπόρος σε barcode και RFID τεχνολογίες, πρόσφατα εξαγόρασε το enterprise business της Motorola.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215.55.17.050 ή στο e-mail: sales@regate.gr. Για πληροφορίες μέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ