Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Διπλή βράβευση της Space Hellas στο Cisco Partner Summit 2014

spacehellas

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου Παγκόσμιου Cisco Partner Summit 2014 που διεξήχθη στο Λας Βέγκας, η SPACE HELLAS ήταν ανάμεσα στους συνεργάτες που η Cisco επέλεξε και τίμησε για τις κορυφαίες επιδόσεις τους και την υποδειγματική απόδοση στην κατηγορία τους.

Η Εταιρία παρέλαβε δύο βραβεία με τη διάκριση, “Enterprise Partner of the Year” και “Architectural Excellence Borderless Networks Partner of the Year”, για τη γεωγραφική περιοχή Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Στο πλαίσιο της πολυετούς στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιριών, η φετινή διπλή βράβευση έρχεται να αναγνωρίσει εκ νέου την εξειδίκευση και την βαθιά τεχνογνωσία της Space Hellas, στα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της κορυφαίας εταιρίας στο χώρο του ICT και να αποτελέσει το έναυσμα για τη συνέχιση της προσπάθειας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η SPACE HELLAS, Cisco Gold Certified Partner, διαθέτει εξειδικευμένα στελέχη τα οποία κατέχουν περισσότερες από 300 πιστοποιήσεις, γεγονός που της προσδίδει μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση σύνθετων έργων ICT. Αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να επενδύσουν σε καινοτόμες τεχνολογίες, εφόσον η Εταιρία έχει να καταδείξει πλήθος επιτυχημένων έργων και πολυάριθμους ικανοποιημένους πελάτες στον τραπεζικό, ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ