Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ εφαρμόζει λύσεις ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης και ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την impact

impactnew
Η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ είναι η κορυφαία χημική εταιρεία παγκοσμίως. Το εύρος των προϊόντων της εκτείνεται από τα χημικά, πλαστικά, προϊόντα υψηλής απόδοσης έως τα προϊόντα φυτοπροστασίας, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και αξιόπιστες λύσεις κυρίως στον αγροτικό και  βιομηχανικό τομέα, επέλεξε την λύση Archiving & Paperless Connect της IMPACT για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης και έκδοσης ηλεκτρονικά των παραστατικών αλλά και των σχετικών έντυπων εγγράφων που λαμβάνει.

Η επιλογή της λύσης Archiving & Paperless Connect, επιτρέπει την αυτοματοποιημένη επισύναψη των υπογεγραμμένων δελτίων αποστολής μέσω εξελιγμένων μηχανισμών 2D (χρήση QR codes), έγινε δε με γνώμονα τα διαχειριστικά οφέλη από την εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους και παραγωγικού χρόνου που προσφέρει η λύση, αλλά και την ευελιξία της να μην επηρεάζει τις υφιστάμενες υποδομές (ERP) και εσωτερικές διαδικασίες της εταιρείας.

Ο κ. Δημήτρης Αμούργης Business Relationship Management - Business Center Europe South αναφέρει χαρακτηριστικά : «Η λύση Archiving & Paperless Connect της Impact, κάλυψε πλήρως τις ανάγκες που είχαμε για την οργανωμένη ηλεκτρονική αρχειοθέτηση και άϋλης ηλεκτρονικής τιμολόγησης των παραστατικών που εκδίδουμε καθώς επίσης και των σχετικών τους εγγράφων. Η υλοποίηση του έργου βελτιστοποίησε την διαδικασία τιμολόγησης και εξυπηρέτησης των πελατών, ελάττωσε τον όγκο χαρτιού και  μείωσε σημαντικά το λειτουργικό κόστος. Στον κλάδο μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βελτιστοποιούμε τις διαδικασίες για την παροχή ποιοτικών και σύγχρονων τεχνολογικά υπηρεσιών προς όφελος των πελατών μας και ισχυροποιώντας τη θέση μας στην αγορά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ