Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Ο Όμιλος Quest προσφέρει εφόδια τεχνολογίας στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στηρίζοντας το σημαντικό και ευρέως αναγνωρισμένο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», οι εταιρείες του Ομίλου Quest, Uni Systems και ACS προσέφεραν εξοπλισμό τεχνολογίας για τη λειτουργία της πλατφόρμας YouSmile. Η προσφορά στον οργανισμό επιβραβεύει ηθικά τους εργαζόμενους του Ομίλου που πήραν μέρος στον 33ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, αλλά και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Ο Όμιλος Quest και οι εταιρείες του είναι σταθερά στο πλευρό του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», του οποίου κύριο μέλημα είναι να προασπίζει έμπρακτα τα δικαιώματα των παιδιών σε συνεργασία με κρατικούς φορείς. Στο παρελθόν, η Info Quest Technologies έχει δωρίσει στον οργανισμό το «Quest Studio», ένα πλήρες studio με εξοπλισμό αναμετάδοσης τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σήματος. Επιπλέον, η Info Quest Technologies συνέβαλε στις υλοποιήσεις του «Οδυσσέα», του πρώτου κινητού εργαστηρίου ενημέρωσης, εκπαίδευσης και τεχνολογίας και του «Ιπποκράτη», κινητού Πολυϊατρείου για παιδιά.

Με συναίσθηση της κοινωνικής του ευθύνης, ο Όμιλος Quest επικροτεί την αφοσίωση των εργαζόμενων δρομέων στο στόχο τους και την κοινή τους προσπάθεια στο «ευ αγωνίζεσθαι», ενώ ταυτόχρονα γίνεται αρωγός κοινωνικού έργου.