Πρεμιέρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια στον ΟΤΕ TV

Μελών ΣΕΠΕ

27 Αυγούστου 2014

Η μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκοσμίου μπάσκετ έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια στον ΟΤΕ TV. Από τις 30 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου, οι συνδρομητές του OTE TV μέσα από τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε high definition όλους τους αγώνες που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2014 της Ισπανίας, τα παιχνίδια της Dream Team των ΗΠΑ με αποκλειστικότητα των αγώνων της πρώτης φάσης, τις καλύτερες επιλογές των αγώνων του καθημερινού προγράμματος, ενώ μέσα από την εκπομπή Pick N’ Roll  Spain 2014, θα έχουν την ευκαιρία επί καθημερινής βάσης να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στην κορυφαία μπασκετική διοργάνωση.  

Από την Πέμπτη 29 Αυγούστου, μία μέρα πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ, μέχρι και τον μεγάλο τελικό στο «Παλάθιο Ντε Ντεπόρτες» της Μαδρίτης στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Βασίλης Σκουντής με την ομάδα των απεσταλμένων δημοσιογράφων του ΟΤΕ ΤV στην Ισπανία, Ρήγα Δάρδαλη, Θανάση Ασπρούλια, Κώστα Χαλβατσιώτη και Κώστα Κατέβα, μαζί με τον διακεκριμένο Έλληνα προπονητή Ηλία Ζούρο, θα σχολιάζουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα μεταφέρουν το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στα παρκέ της Ιβηρικής. Από το στούντιο του ΟΤE TV, ο Στέφανος Αβραμίδης μαζί με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Καλαϊτζή, θα αναλύουν τα δρώμενα της διοργάνωσης. Κάθε βράδυ στις 23.00 στο OTE SPORT 3HD, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Εθνικής μπάσκετ, το Pick N’ Roll Spain 2014, θα μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου μπάσκετ και θα φέρνει στις οθόνες τα κορυφαία ονόματα της πορτοκαλί θεάς.

Επίσης, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Πέμπτη 28 Αυγούστου στις 21.00 στο OTE SPORT 3HD, το ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV «Στα Άδυτα της Προετοιμασίας» για την επίσημη αγαπημένη του ελληνικού αθλητισμού, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της, ως την στιγμή της αναχώρησης της για την Ισπανία, όπου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην ελίτ του Παγκόσμιου Μπάσκετ.

Ο Βασίλης Σκουντής και ο Θανάσης Ασπρούλιας ακολούθησαν τον ομοσπονδιακό Φώτη Κατσικάρη και τους Έλληνες διεθνείς σε κάθε βήμα τους. Υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη του Περικλή Ασπρούλια, οι κάμερες του ΟΤΕ TV κατέγραψαν στιγμές από τα αποδυτήρια, τα ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό όπου διέμενε η Εθνική Ομάδα, αλλά και από το πούλμαν όπου οι Έλληνες διεθνείς μίλησαν για την μεγάλη πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ