Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Schneider Electric αναγνωρίζεται παγκοσμίως από την Universum ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες για το 2014 (World’s Most Attractive Employers in 2014)

schneider

Η Schneider Electric έλαβε αναγνώριση από την Universum, την παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία ερευνών και συμβουλών σε θέματα branding, ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες στον κόσμο για το έτος 2014. Φοιτητές πανεπιστημίου από τμήματα μηχανολόγων-μηχανικών από τις 12 μεγαλύτερες οικονομικές αγορές του κόσμου κατατάσσουν τον όμιλο Schneider Electric στην 47η θέση. Αυτή είναι η 3η χρονιά που η Schneider Electric εμφανίζεται στην παγκόσμια κατάταξη της Universum.

«Αυτή η αναγνώριση αποτελεί θετικό και ενθαρρυντικό αποτέλεσμα στην προσπάθειά μας για την αναζήτηση νέων ταλαντούχων ανθρώπων και επίσης επιτρέπει στους σπουδαστές να μάθουν περισσότερα για την Schneider Electric και να ξεκινήσουν μια καριέρα στον Όμιλο», δήλωσε ο Andy Taylor, Global Employer Branding Director της Schneider Electric. «Ως μία εταιρεία παγκοσμίου  βεληνεκούς, η Schneider Electric προσφέρει ευκαιρίες στην πολυδιάστατη, ταλαντούχα και νέα γενιά για ένα πλήρες και γεμάτο επιλογές μονοπάτι σταδιοδρομίας».

Η κατάταξη των παγκοσμίως καλύτερων εργοδοτών από την Universum (The Universum World’s Most Attractive Employers Ranking) επιβραβεύει αυτές τις εταιρείες που δεν κατέχουν μόνο το πιο επιτυχημένο branding εργοδοσίας, αλλά έχουν επίσης καταφέρει να αφουγκραστούν τις επιθυμίες των νέων αυτών ταλέντων και επενδύουν έτσι ώστε να ανταποκριθούν σε αυτές.

Για να γνωρίσετε περισσότερα σχετικά με την Universum World’s Most Attractive Employers Ranking, παρακαλώ επισκεφθείτε το παρακάτω Link: http://universumglobal.com/

Για να γνωρίσετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες καριέρας στην Schneider Electric, παρακαλώ επισκεφθείτε το παρακάτω Link:

http://www2.schneider-electric.com/sites/corporate/en/careers/careers.page  

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ