Μια εντελώς νέα κατηγορία ψυγείων παρουσιάζει η Samsung στη CES 2016

Μελών ΣΕΠΕ

08 Ιανουαρίου 2016

Μία ολοκαίνουργια κατηγορία ψυγείων παρουσίασε στην αγορά η Samsung Electronics Co., Ltd., πρωτοπόρος εταιρεία στις καινοτόμες οικιακές συσκευές. Οι νέες οικιακές συσκευές της Samsung παρουσιάζονται στην Έκθεση CES® από τις 6 έως και τις 9 Ιανουαρίου 2016.

«Η Samsung έχει ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό τον χώρο των οικιακών συσκευών με νέες ιδέες και με λειτουργικότητα που έχουν φέρει τις συσκευές από το επίπεδο της «ανάγκης» στο επίπεδο της «επιθυμίας». Με το νέο και καινοτόμο ψυγείο Family Hub αλλάζουμε την κοινή εμπειρία που έχει ένας καταναλωτής στην κουζίνα, έτσι ώστε να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο, με τον οποίο βλέπει και χρησιμοποιεί το ψυγείο,» δήλωσε ο John Harrington, Senior Vice President, General Manager Home Appliances στη Samsung Electronics America. «Τώρα, περισσότερο από ποτέ, προχωράμε ένα βήμα μπροστά στο IoT, όχι μόνο μέσω των ψυγείων, αλλά και μέσω της μαγειρικής με νέα προϊόντα με Wi-Fi, που κάνουν το μαγείρεμα πιο εύκολο από ποτέ.»

Το ψυγείο Family Hub είναι εδώ
Το Samsung Family Hub αποτελεί ένα κομψό ψυγείο, που μπορεί να εκτελέσει πολλές εργασίες. Είναι ένας κόμβος όλων των συνδέσεων του νοικοκυριού με μια εξολοκλήρου ψηφιακή κατεύθυνση. 

Όλες οι επικοινωνίες εμφανίζονται σε μια οθόνη αφής 21.5” Full HD LCD, που βρίσκεται στην πάνω δεξιά εξωτερική πόρτα. Καθώς πρόκειται για το ψηφιακό κέντρο του ψυγείου, η οθόνη σου επιτρέπει να δημοσιεύεις, να μοιράζεσαι και να ανανεώνεις ημερολόγια, φωτογραφίες, ζωγραφιές των παιδιών, καθώς και να αφήνεις σημειώματα – όλα αυτά με την ευκολία και την άνεση του smartphone σου. 

Το Family Hub διασφαλίζει την αποτελεσματική διαχείριση του περιεχομένου του ψυγείου με μια σειρά από λειτουργίες που περιλαμβάνουν τον εντοπισμό τροφίμων που είτε έχεις, είτε χρειάζεσαι, έως τον έλεγχο των ημερομηνιών λήξης των προϊόντων. Οι τρεις ενσωματωμένες κάμερες, που παίρνουν φωτογραφίες του εσωτερικού του ψυγείου κάθε φορά που η πόρτα του κλείνει, αποτελούν επαναστατική εξέλιξη στην τεχνολογία των ψυγείων. Ακόμα κι αν ήδη βρίσκεσαι σε μαγαζί και έχεις ξεχάσει να ελέγξεις τι θα χρειαστείς για το δείπνο το βράδυ, μπορείς να δεις το εσωτερικό του ψυγείου από την εφαρμογή Samsung Smart Home μέσω του smartphone σου. 

Η κουζίνα αποτελεί το κέντρο του σπιτιού και συχνά οι φίλοι και η οικογένεια συγκεντρώνονται εκεί. Το ψυγείο Samsung Family Hub σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις stream μουσική μέσα από τα ενσωματωμένα ηχεία του ψυγείου ή να συνδεθείς σε ασύρματα Bluetooth ηχεία, όπως για παράδειγμα με τη σειρά ηχείων Samsung Radiant 360, για να απολαύσεις τη μουσική σε όλο σου το σπίτι. Επιπλέον μπορείς να απολαύσεις τα αγαπημένα σου τηλεοπτικά προγράμματα στην οθόνη του Family Hub, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Screen mirroring της Samsung Smart TV. Μπορείς για παράδειγμα να ετοιμάσεις φαγητό για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και ταυτόχρονα να μην χάσεις την αγαπημένη σου ταινία. 

Το Family Hub διαθέτει εντυπωσιακό εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό. Επιπλέον το ψυγείο προσφέρει κορυφαία απόδοση και ασύγκριτη καινοτομία, καθώς διαθέτει λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και το μοναδικό χώρο ειδικής ψύξης FlexZone™ που μετατρέπει το συγκεκριμένο χώρο από ψυγείο σε καταψύκτη για να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες αποθήκευσης τροφίμων. Επίσης, χάρη στο σύστημα Triple & Metal Cooling διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.

Το ψυγείο Family Hub (μοντέλο RF28K95800SR) θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη του 2016.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ