Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η νέα Samsung Smart τηλεόραση διακρίθηκε με το Βραβείο ‘CES Best of Innovation’ για Προσβασιμότητα

samsung

Tο Βραβείο “CES 2016 Best of Innovation” στην κατηγορία της Προσβάσιμης Tεχνολογίας (Accessible Tech) για μία από τις νέες Smart τηλεοράσεις της, κέρδισε η Samsung Electronics Co. Ltd. Η νέα Smart TV θα αποκαλυφθεί στη CES στο Λας Βέγκας στις 5 Ιανουαρίου 2016. Τα Βραβεία Καινοτομία της CES τιμούν σε ετήσια βάση τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την κατασκευή των  προϊόντων τεχνολογίας. Τα προϊόντα, που  διακρίνονται, παρουσιάζονται στην Έκθεση των Βραβείων Καινοτομίας, έτσι ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να τα δουν από κοντά κατά της διάρκεια της CES. 

«Σχεδιάζοντας μια τηλεόραση, που προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και είναι προσβάσιμη σε  όλους τους πελάτες μας, είναι κάτι το οποίο σκοπεύουμε να επιτύχουμε με όλα τα μοντέλα των SUHD και Smart TV", δήλωσε ο John Ryu, Αντιπρόεδρος του τμήματος Visual Display Business της Samsung Electronics. «Είμαστε περήφανοι που η νέα Smart TV  αναγνωρίζεται από τα Βραβεία Καινοτομία της CES, καθώς προσφέρει την καλύτερη στην κατηγορία της προσβασιμότητα. Θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε νέους τρόπους, που επιτρέπουν σε όλους τους καταναλωτές να απολαύσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης στην τηλεόραση».

Φωνητική Καθοδήγηση (Voice Guidance): Μία πιο άνετη εμπειρία χρήσης
Η λειτουργία φωνητικής καθοδήγησης επιτρέπει την πιο εύκολη χρήση μίας σειράς λειτουργιών της τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένων του setup, της περιήγησης στο διαδίκτυο και άλλων βημάτων, που συνήθως εμφανίζονται μόνο στην οθόνη. Χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή τους, οι άνθρωποι μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την τηλεόραση. Για παράδειγμα, μπορούν να γράψουν τα επερχόμενα προγράμματα και να διαχειριστούν διάφορες εφαρμογές της Smart TV, καθώς επίσης και να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής και τους τίτλους των προγραμμάτων.

Κρυστάλλινος ήχος
Η λειτουργία «Amplify» της Samsung Smart TV μπορεί να ενισχύσει τις υψηλές συχνότητες ήχου με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της καθαρότητας του ήχου. Επιπλέον η λειτουργία “Clear Voice” επιτρέπει να ακουστεί πιο καθαρά ο προφορικός διάλογος μέσω της προσαρμογής της συχνότητας των φωνών στην τηλεόραση.

Νέο γραφικό περιβάλλον χρήσης: Ενισχυμένη Αναγνωσιμότητα
Το νέο γραφικό περιβάλλον χρήσης της Smart TV προσφέρει συνολικά καλύτερη αναγνωσιμότητα στην οθόνη με διπλάσια αντίθεση σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Ένας καλός σχεδιασμός είναι ένας προσβάσιμος σχεδιασμός
Η επιθυμία της Samsung συνεχώς να βελτιώνει την τεχνολογία των τηλεοράσεων με προηγμένη και έξυπνη λειτουργικότητα, καθώς και με νέες λειτουργίες προσβασιμότητας, συνεισφέρει σε μία βελτιωμένη εμπειρία θέασης στην τηλεόραση για όλους τους καταναλωτές. Οι λειτουργίες “Voice Guidance”, “Amplify & Clear Voice” έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν έναν απλό και εύκολο τρόπο χρήσης για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: news.samsung.com/global/samsung-electronics-new-smart-tv-won-ces-best-of-innovation-award-for-accessibility.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ