Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η SiEBEN συμμετέχει στην έκθεση WEB WORLD EXPO 2014

Η SiEBEN συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση υπηρεσιών Internet WEB WORLD EXPO & CONFERENCE 2014. Η έκθεση και το συνέδριο διεξάγεται στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο και την Κυριακή 11 & 12 Οκτωβρίου.  Σκοπός της έκθεσης είναι η ενημέρωση του κοινού σε θέματα παρουσίας και προβολής των επιχειρήσεων στο Internet.

Η SiEBEN στηρίζει κάθε προσπάθεια των εταιρειών να εκμεταλλευτούν τα οφέλη του Internet, προσφέροντας λύσεις Marketing βασισμένες στο web, όπως κατασκευή web & e-shop ιστοσελίδων, ανάπτυξη πολύπλοκων εμπορικών εφαρμογών, Social Media και Mobile εφαρμογές, εξασφαλίζοντας ισχυρή, ψηφιακού περιεχομένου επικοινωνία μέσω SEO, Social Media και Display Advertising.

Επιπλέον, έχει αναπτύξει το MARERA, μια πλατφόρμα Integrated Marketing Management για μαζική επικοινωνία (μέσω SMS, email, newsletter κ.α.) και advanced λύσεις για Internet Marketing (Google & Facebook ads), Social Media (design, activation, monitoring, contests, apps), Loyalty Clubs (δημιουργία, καταγραφή, ποντοδότηση & επιβράβευση), Digital Signage εφαρμογές ενώ παράλληλα παρέχει Marketing & Social Media Consulting Services.

Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλει στην αύξηση της αναγνωσιμότητας της επιχείρησης, καθώς το πλήρως λειτουργικό τμήμα Digital Marketing έχει όλα τα προσόντα που απαιτούνται για να δημιουργήσει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να διασφαλίσει την επιτυχία των επικοινωνιακών εκστρατειών.