Τα προϊόντα Xerox στα καταστήματα Media Markt

Μελών ΣΕΠΕ

07 Δεκεμβρίου 2015

Μια νέα συνεργασία με τα καταστήματα Media Markt εγκαινίασε πρόσφατα η Xerox Hellas. Η συνεργασία αφορά σε όλα τα Α4 πολυλειτουργικά μηχανήματα και εκτυπωτές καθώς και στα αναλώσιμα μηχανών Xerox, τα οποία θα διατίθενται πλέον και μέσα από το δίκτυο της γνωστής εταιρείας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών σε 10 στρατηγικά σημεία της χώρας, αλλά και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Η έναρξη της εν λόγω συνεργασίας αναμένεται ότι θα ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της Xerox στο χώρο των καταστημάτων λιανικής πώλησης καθώς και  να κάνει τα προϊόντα της ακόμα πιο εύκολα διαθέσιμα στους καταναλωτές και να μπορεί να ανταποκρίνεται πιο άμεσα στη ζήτηση και στις απαιτήσεις της αγοράς.

O κ. Χάρης Τράμπας, Sales Director της Xerox Ελλάς, δήλωσε σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών,: «Είμαστε σίγουροι πως η νέα αυτή συνεργασία με τη Media Markt, θα δώσει στη Xerox μια νέα προσέγγιση του καταναλωτικού της κοινού αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπου στοχεύουμε μέσα από συγκεκριμένα προϊόντα εξοπλισμού γραφείου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ