Τα έθιμα των γιορτών ξεκινούν με Tablet από τα καταστήματα Vodafone

Μελών ΣΕΠΕ

03 Δεκεμβρίου 2015

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Vodafone συνεχίζει το έθιμο της με μοναδικές Χριστουγεννιάτικες προσφορές. Στα καταστήματα Vodafone και στο vodafone.gr, φέτος τα Χριστούγεννα όλοι μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία 3G/4G Tablets με δυνατότητα WIFI σε τιμές έκπληξη και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Η Vodafone δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αγοράσουν Tablet από 79€ για τους ίδιους ή για να το χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα και επιπλέον να κερδίσουν δώρα αξίας 75€. Μέσα από αυτήν την εκπληκτική Χριστουγεννιάτικη προσφορά όλοι θα μπορούν να απολαύσουν την μοναδική εμπειρία mobile internet μέσα από το Tablet τους και να κερδίσουν εντελώς δωρεάν: 

  • 25€ δωροεπιταγή για οποιαδήποτε αγορά από το www.factoryoutlet.gr
  • 5GB δωρεάν για 2 μήνες
  • 40€ δωρεάν περιεχόμενο (eboοks, περιοδικά/εφημερίδες, ταινίες)
  • Αποκλειστικό πακέτο αξεσουάρ: Θήκη Βooklet & Powerbank 5000mAh, μόνο με 19,90€ 

Τα καταστήματα Vodafone αποτελούν μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα τελευταίας τεχνολογίας Smartphones, Tablets και αξεσουάρ και να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές. Εκεί η Ομάδα Internet Vodafone παρέχει μία απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης, βοηθώντας τους πελάτες να εξοικειωθούν με την χρήση του mobile internet, αλλά και να επιλύσουν οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί με το Smartphone ή Tablet τους.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ