Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Cardlink εφαρμόζει τη λύση ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης και ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Impact

impactnew

Η CARDLINK AE, κορυφαία εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα, εφαρμόζει τις λύσεις ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης Archiving Connect και άυλης ηλεκτρονικής τιμολόγησης Paperless Connect της Impact AE.

Συγκεκριμένα, η Cardlink επέλεξε την λύση Archiving Connect για την αυτοματοποίηση της αρχειοθέτησης των παραστατικών που εκδίδει προς τους πελάτες της και αυτών που λαμβάνει ηλεκτρονικά από τους προμηθευτές της, έχοντας τη δυνατότητα επισύναψης όλων των σχετικών εγγράφων έντυπων και ηλεκτρονικών. Επίσης μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τιμολόγησης Paperless Connect, αποστέλλει αυτοματοποιημένα τα ηλεκτρονικά τιμολόγια μαζί με όλα τα σχετικά έγγραφα στους πελάτες της, έχοντας παράλληλα επιβεβαίωση για την παραλαβή τους.

Η επιλογή της λύσης Archiving Connect έγινε με γνώμονα την εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους και διαχειριστικού χρόνου, την δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με την υπηρεσία Paperless Connect για την ασφαλή ηλεκτρονική αποστολή παραστατικών προς συνεργάτες που εκδίδονται από το ENTERSOFT ERP.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Γιάννης Σιλιτζόγλου, Finance Manager της εταιρείας:

 «Επιλέξαμε τις λύσεις της Impact εμπιστευόμενοι τη γνώση και τη πολυετή εμπειρία της στην ηλεκτρονική αρχειοθέτηση και τιμολόγηση καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες για αυτοματοποίηση και βελτίωση των διαδικασιών  μας με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των συνεργατών.

Οι λύσεις Connect μας βοήθησαν να εξοικονομήσουμε περισσότερο λειτουργικό κόστος και  διαχειριστικό χρόνο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ