Διπλή επιτυχία για τη Cyta Ελλάδος στα φετινά «Social Media Awards 2015»

cyta

Δύο βραβεία κέρδισε η θυγατρική της Cyta στην Ελλάδα στα φετινά «Social Media Awards 2015». Συγκεκριμένα, Χρυσό Βραβείο απέσπασε η εταιρεία για τη συνολική της παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Presence) στην κατηγορία «Best Use of Social Media for a Corporate Brand / Industry – Telecommunications» ενώ, για δεύτερη φορά, πήρε το Χάλκινο Βραβείο για τη στρατηγική εξυπηρέτησης πελατών που εφαρμόζει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Customer Care Strategy) στην κατηγορία «Best Social Media Strategy for Customer Service».

Τα βραβεία αυτά επιβεβαιώνουν ότι η Cyta, τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα, αξιοποιεί τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ως σημαντικό κανάλι επικοινωνίας, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των πελατών της, με αμεσότητα, μετουσιώνοντας σε πράξη τη δέσμευσή της να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους για αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Με την ευκαιρία της τιμητικής διάκρισης της Cyta Ελλάδος, η μητρική Cyta, η οποία πρωτοστάτησε στην Κύπρο στην αξιοποίηση των κοινωνικών δικτύων και της ψηφιακής τεχνολογίας για εξυπηρέτηση πελατών της, μέσω του @cytasupport στο Twitter, με ειδικές εφαρμογές στο Facebook, με τη δημιουργία Forum εξυπηρέτησης, ακόμη και με τη δημιουργία εφαρμογών τύπου mobile apps (Cytainfo+, selfcare app), ανανεώνει τη δέσμευσή της να συνεχίσει να καινοτομεί και να ξεχωρίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως εφαλτήριο για τις διακρίσεις που πετυχαίνει ο Οργανισμός ως όμιλος στο θέμα, θεωρείται πρώτιστα η μεγάλη σημασία που δίνει γενικά η Cyta στο θέμα της εξυπηρέτησης των πελατών της, αλλά και του κοινού γενικότερα, καθώς και η προσήλωσή της στην αξιοποίηση καινοτόμων εργαλείων και στην εξεύρεση σύγχρονων μέσων επικοινωνίας, προσαρμοσμένων στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας της πληροφορίας. Για επίτευξη των στόχων της αυτών η Cyta, επενδύει στην εμπειρία, τις γνώσεις και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων της.