Διεθνής αναγνώριση για τις λύσεις Internet of Things της SenseOne

senseone

Η έγκριτη αμερικανική πλατφόρμα αξιολόγησης λύσεων τεχνολογίας CIOReview (Fremont, California) αναγνωρίζει την ελληνική εταιρεία SenseOne ως μία από τις ‘Top 50 Most Promising IoT Solution Providers 2015’ στην παγκόσμια αγορά του Internet of Things.

Κάθε χρόνο, το CIOReview αξιολογεί μεγάλο αριθμό εταιρειών από όλον τον κόσμο και αναδεικνύει εκείνες τις εταιρείες  που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις και απευθύνονται στις διεθνείς αγορές τεχνολογίας. Για το σκοπό αυτό δημοσιοποιεί μεταξύ άλλων τη λίστα Top 50 Most Promising IoT Solution Providers 2015’ που περιλαμβάνει τόσο μικρομεσαίες εταιρείες, όπως η SenseOne, όσο και πολύ μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Managing Editor του CIOReview, Jeevan George:  «έχουμε εντοπίσει την SenseOne εδώ και αρκετό καιρό κι είμαστε χαρούμενοι που φέτος βρίσκεται στη λίστα λόγω της συνεχιζόμενης υπεροχής της στην παραγωγή κορυφαίου λογισμικού για το Internet of Things στα κτίρια».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της SenseOne, δηλώνει ότι: «αυτή η διάκριση είναι τιμητική τόσο για την εταιρεία μας όσο για τον κλάδο της Πληροφορικής που παρά τις αντιξοότητες  καταφέρνουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των ειδικών της τεχνολογίας στις μεγάλες, απαιτητικές αγορές του εξωτερικού. Η SenseOne θα συνεχίσει δυναμικά και με διάθεση εξωστρέφειας, δίνοντας έμφαση σε καινοτόμες λύσεις Internet of Things για την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού, καθώς και τη διαχείριση έξυπνων μετρητών (smart meters), εξοπλισμού και υποδομών κτιρίων, που μπορούν να δώσουν μεγάλη προστιθέμενη αξία  τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα».

Το web link για την ετήσια έκδοση ‘Top 50 Most Promising IoT Solution Providers 2015’ του CIOReview είναι: http://magazine.cioreview.com/magazines/November2015/IOT/. Περισσότερες πληροφορίες για την SenseOne: www.senseonetech.com

Contact information:
Δημήτρης Καραδήμας, Marketing Director