Η INTRALOT ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ

Η INTRALOT έλαβε για ακόμη μια χρονιά την κορυφαία διάκριση από το ελληνικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Επιχειρηματική Ηθική “EBEN” ως αναγνώριση της αριστείας που επιδεικνύει στους τομείς της Κοινωνικής, Περιβαλλοντικής και Ηθικής Διακυβέρνησης. Το βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία κατόπιν αξιολόγησης των εταιρικών πρακτικών.

Η πιστοποίηση που έλαβε η INTRALOT αποτελεί αναγνώριση της κορυφαίας επίδοσής της σε τομείς της Επιχειρηματικής Ανάλυσης, και ειδικότερα στην «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» και τον απολογισμό ΕΚΕ», καθώς και την «Αποτελεσματική Διαχείριση των Πληροφοριακών Συστημάτων». Επιπλέον, η INTRALOT διακρίθηκε και φέτος στους τομείς «Κανονισμοί και Επικοινωνία Εσωτερικού Έλεγχου» και «Αξιολόγηση Εταιρικής Απόδοσης». Το βραβείο απονεμήθηκε κατόπιν ενός εμπεριστατωμένου ελέγχου των εταιρικών πολιτικών και πρακτικών και την ενδελεχή αξιολόγηση των εταιρικών διαδικασιών και επιβεβαιώνει τη δέσμευση της INTRALOT να δραστηριοποιείται παγκοσμίως ακολουθώντας τις αρχές της ακεραιότητας της υπευθυνότητας και της επιχειρηματικής ηθικής.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΝ , κ. Αντώνης Γκορτζής, δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ την INTRALOT για τον υψηλό βαθμό ενσωμάτωσης της υπεύθυνης ανάπτυξης στην επιχειρηματική της στρατηγική και για αυτό το σημαντικό επίτευγμα. Το μοντέλο διακυβέρνησης του ΕΒΕΝ βοηθά τις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν συστήματα και πολιτικές που συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική ευημερία».

Η κα. Χρύσα Αμανατίδου, Sr. Manager of Public Relations and CSR της INTRALOT, υπογράμμισε τη σημασία της ενσωμάτωσης της εταιρικής διακυβέρνησης και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη στρατηγική των επιχειρήσεων ως βασικό μέσο για τη παραγωγή προστιθέμενης αξίας, προσθέτοντας ότι: «η επιχειρηματική αριστεία σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής στρατηγικής για αειφόρο ανάπτυξη και υπεύθυνη συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια».

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο EBEN είναι ένα διεθνές δίκτυο με 42 κράτη μέλη που έχει ως στόχο την προώθηση των αρχών της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, την ακαδημαϊκή κοινότητα και σε εθελοντικούς οργανισμούς.