Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η SingularLogic επεκτείνει τη συνεργασία της με την SAP διαθέτοντας τη νέα γενιά σουίτας εφαρμογών SAP S/4HANA

singularlogic

Η SingularLogic ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τη SAP, αναφορικά με τη διάθεση της πλατφόρμας SAP HANA  καθώς και την πρώτη πώληση της νέας γενιάς σουίτας εφαρμογών SAP S/4HANA από πιστοποιημένο συνεργάτη στην Ελλάδα. 

Το S/4HANA, ανεπτυγμένο εξ ολοκλήρου στην πλατφόρμα SAP HANA, αποτελεί τη νέα σουίτα εφαρμογών 4ης γενιάς της SAP, ως εξέλιξη των SAP R/2 και SAP R/3. Η νέα σουίτα με τη δυνατότητα ενοποιημένης διαχείρισης όλων των συστημάτων της  εταιρείας,  σε  μια πλατφόρμα, επιτυγχάνει:

  • Εξοικονόμηση  του συνολικού κόστους διαχείρισης εξοπλισμού (hardware) της εταιρείας,
  • Εκθετική βελτίωση στους χρόνους επεξεργασίας των δεδομένων επιτυγχάνοντας άμεσο reporting,
  • Μεγαλύτερη ευχρηστία με ενιαίο περιβάλλον εργασίας προσαρμοσμένο σε όλες τις συσκευές (tablet, mobile device, desktop). 

H SingularLogic, στο πλαίσιο της 15ετούς συνεργασίας της με τη SAP και ως πιστοποιημένος συνεργάτης διάθεσης SAP HANA, είναι ο πρώτος συνεργάτης της SAP στην Ελλάδα που διέθεσε το S/4HANA.    

Ο Όμιλος Attica έχοντας εμπειρία λειτουργίας λύσεων SAP, δέκα (10) και πλέον ετών και δείχνοντας εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες υλοποίησης και υποστήριξης της SingularLogic, αποφάσισε να επενδύσει στη νέα γενιά σουίτας εφαρμογών SAP S/4HANA, μέσω της SingularLogic, συνεχίζοντας την υιοθέτηση πρακτικών που προάγουν το «ευ επιχειρείν».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Όμιλος Attica που δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις ελληνικές ακτοπλοϊκές γραμμές, διαθέτει σήμερα το νεότερο στόλο στην Ευρώπη, με 13 επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία, προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ