H Beiersdorf Hellas εμπιστεύεται την Impact για την ολοκληρωμένη Λύση ηλεκτρονικής διαχείρισης των παραστατικών της

impactnew

Η Beiersdorf Hellas SA είναι μια από τις 150 θυγατρικές της πολυεθνικής εταιρείας Beiersdorf AG, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα περιποίησης της επιδερμίδας, βασίζοντας τη διεθνή της επιτυχία στα ισχυρά εμπορικά της σήματα και στη συνεχή ανάπτυξη με άξονα την καινοτομία.

Με σκοπό την αυτοματοποίηση της διαχείρισης των παραστατικών που εκδίδει/λαμβάνει,  η εταιρεία ξεκίνησε από το 2007 να εφαρμόζει τις πρωτοποριακές λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Impact, αρχής γενομένης από την χρήση της υπηρεσίας i-Connect για την  άμεση αποστολή των πληροφοριών στους μεγάλους πελάτες της.

Εν συνεχεία, εφάρμοσε την Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση, Archiving Connect, για την αυτοματοποιημένη ηλεκτρονική αρχειοθέτηση όλων των παραστατικών που εκδίδει, ενώ λαμβάνει άμεσα την πληροφορία σχετικά με την παραλαβή των προϊόντων της, καθώς αυτοματοποίησε την επισύναψη των υπογεγραμμένων από τους πελάτες αντιγράφων δελτίων διακίνησης.

Χρησιμοποιώντας και την υπηρεσία Paperless Connect, η Beiersdorf εξοικονόμησε ακόμη περισσότερο λειτουργικό κόστος από τη μείωση των εξόδων αποστολής ηλεκτρονικών τιμολογίων, αλλά και του διαχειριστικού χρόνου παρακολούθησης της κατάστασης των ηλεκτρονικών τιμολογίων της αφού μέσω του ιστορικού γνωρίζει πότε έχουν παραληφθεί από τους πελάτες της και μέσω της e-invoicing κοινότητας μπορεί εύκολα, γρήγορα και απλά να βρει και να συνδεθεί με άλλους συνεργάτες της.

Ο κος Γιάννης Σοφιανίδης, IT Operations - MU SE Service Delivery Greece, δήλωσε σχετικά :

«Οι λύσεις της Impact είναι ολοκληρωμένες λύσεις που κάλυψαν πλήρως την επιθυμία μας για αυτοματοποίηση και αποτελεσματικότερη διαχείριση των παραστατικών μας, καθώς επίσης και για αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επιπρόσθετα, βοήθησαν να εξοικονομήσουμε λειτουργικό κόστος και περισσότερο από 40% διαχειριστικό χρόνο».