Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Συνεχής ροή ψυχαγωγίας κινηματογραφικού επιπέδου με το νέο σύστημα LHB655W Home Theatre της LG

Το νέο Home Theatre LHB655W της LG Electronics (LG) ξεκινά τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά, αποτελώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας που έρχεται να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου υψηλής ποιότητας. Το νέο σύστημα LG Home Theatre διαθέτει σύστημα ήχου 5,1 καναλιών συνολικής ισχύος 1000W, 3D Blu-ray DiscTM και Subwoofer, για καθηλωτική ηχητική εμπειρία με πεντακάθαρο ήχο απ’ όλες τις κατευθύνσεις, ικανό να βυθίσει τον θεατή στη μαγεία των εικόνων που παρακολουθεί.

Το Home Theatre System LHB655W της LG επιτρέπει στον θεατή να απολαύσει μία ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του, αφού τα 5 ηχεία του σε συνδυασμό με ένα ισχυρό subwoofer δημιουργούν ένα εκπληκτικό ηχητικό περιβάλλον για ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα. Επιπλέον, αν ο χρήστης θέλει να παρακολουθήσει μία ταινία χωρίς να ενοχλεί τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, το ηχοσύστημα διαθέτει λειτουργία ‘Private Sound Mode’, ώστε να απολαμβάνει πλούσιο ήχο από το smartphone ή το tablet μέσω του οικιακού Wi-Fi. Χάρη στην εφαρμογή ‘Remote’ ο χρήστης μπορεί να επιλέγει και να απολαμβάνει online περιεχόμενο, ενώ με τη λειτουργία ‘Bluetooth Standby μπορεί να συνδεθεί και να ενεργοποιήσει το home theater από το smartphone ή το tablet του. Έτσι, μπορεί να έχει συνεχή ροή ήχου στις έξυπνες συσκευές του, ώστε να ακούει ‘ιδιωτικά’ οποιαδήποτε στιγμή θελήσει, αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού του.

Χάρη στη λειτουργία LG–Multiroom Audio, υπάρχει η δυνατότητα απευθείας μετάδοσης της μουσικής από CD και USB, ενώ μια σειρά από θύρες συνδεσιμότητας διευρύνουν τις επιλογές, επιτρέποντας αναπαραγωγή περιεχομένου από πολλές διαφορετικές εξωτερικές πηγές. Το LG LHB655W διαθέτει επιπλέον και δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray DiscTM σε ποιότητα Full HD, για εκπληκτική καθαρή 3D εικόνα συνδυασμένη με βαθύ, πλούσιο ήχο. Τέλος, χάρη στη λειτουργία Sound Sync Wireless’, ο χρήστης μπορεί απλά να συνδέει το σύστημα των ηχείων της LG στην τηλεόραση και να απολαμβάνει ήχο υψηλής πιστότητας ασύρματα μέσω Bluetooth, ενώ μέσω της τεχνολογίας HDMI μεγιστοποιείται η ποιότητα του ψηφιακού ήχου και της εικόνας και ελαχιστοποιείται η απώλεια.

Με συνεχή και απρόσκοπτη ροή ήχου εξαιρετικής ποιότητας, το νέο σύστημα Home Theatre LHB655W της LG είναι πλέον διαθέσιμο για να προσφέρει μια συναρπαστική, καθηλωτική εμπειρία κινηματογραφικής αίθουσας, αλλά και μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.