Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Oracle παρουσιάζει πρωτοποριακά εργαλεία οπτικής ανάλυσης δεδομένων στο Cloud με τη νέα υπηρεσία Data Visualization Cloud Service

oracle

Η Oracle δίνει μια συναρπαστική νέα όψη στα δεδομένα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας Oracle Data Visualization Cloud Service. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στα προϊόντα ανάλυσης της Oracle στο cloud κάνει τα εμπλουτισμένα και πανίσχυρα εργαλεία οπτικής ανάλυσης προσβάσιμα για κάθε χρήστη της επιχείρησης. Εργαζόμενοι από κάθε επίπεδο του οργανισμού μπορούν να αναμείξουν και να αναλύσουν εταιρικά ή προσωπικά δεδομένα ή big data με μερικά κλικ, ώστε μέσα από μεγάλους όγκους δεδομένων να μπορέσουν να ανακαλύψουν γρήγορα και να μοιραστούν κρυφά μοτίβα και αξιοποιήσιμες πληροφορίες. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς την ανάγκη για ειδικευμένους πόρους IT, με αποτέλεσμα την ταχύτερη δημιουργία αξίας και τη σημαντική αύξηση της απόδοσης της επένδυσης.

Ο Hari Sankar, Group Vice President, Business Analytics, Oracle, δήλωσε: «Τα μοτίβα υιοθέτησης και χρήσης στους πάνω από 400 πελάτες του Business Intelligence Cloud Service επιβεβαιώνουν ότι η γρήγορη και εύχρηστη οπτικοποίηση των δεδομένων είναι κρίσιμης σημασίας για την επιχείρηση. Η υπηρεσία Oracle Data Visualization Cloud Service μετατρέπει την οπτικοποίηση των δεδομένων σε μια διαδικασία 100% self-service, ώστε οι χρήστες να μπορούν να περνάνε από τα πρωτογενή δεδομένα σε αξιοποιήσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες μέσα σε μερικά μόνο λεπτά. Η νέα αυτή υπηρεσία προσφέρει εμπλουτισμένη οπτική ανάλυση, γρήγορο εντοπισμό πληροφοριών και ασφαλή συνεργασία, επιτρέποντας τη λήψη αποφάσεων βάσει πραγματικών δεδομένων σε κάθε επίπεδο του οργανισμού.»

Η υπηρεσία Oracle Data Visualization Cloud Service καταργεί την πολυπλοκότητα που είναι παραδοσιακά συνυφασμένη με την ανάμειξη και συσχέτιση συνόλων δεδομένων. Η εύκολη και αυτοματοποιημένη ανάμειξη των δεδομένων επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν δεδομένα από μια ποικιλία προελεύσεων – Oracle και άλλες εφαρμογές SaaS, συστήματα εσωτερικής εγκατάστασης, εξωτερικούς πόρους και προσωπικά αρχεία – και να αποκτούν άμεσα νέες αξιοποιήσιμες πληροφορίες εφαρμόζοντας οπτική ανάλυση. Μπορούν να εμπλουτίζουν την ανάλυση με περιγραφές για να δημιουργήσουν ιστορίες τις οποίες μπορούν να μοιραστούν με συναδέλφους στον οργανισμό τους με επεκτάσιμο και ασφαλή τρόπο. Η δημιουργία και κοινοποίηση αναλυτικών αξιοποιήσιμων πληροφοριών υποστηρίζεται σε κινητά τηλέφωνα, tablet και επιτραπέζιες συσκευές, επιτρέποντας απόλυτη ευελιξία και απεριόριστη πρόσβαση.

Ο Peter Bjork, Vice President, Information Systems Strategies, Skanska AB, δήλωσε: «Η Skanska υλοποίησε τη λύση της Oracle ως κοινή λύση BI για όλους τους χρήστες ανά τον κόσμο, για εύκολη πρόσβαση μέσω φορητών συσκευών, εργαλεία self-service και για βελτιωμένη λήψη αποφάσεων – και παράλληλα μείωσε τα κόστη.» Ο Conny Bjorling, ανώτερος αναλυτής υπεύθυνος για το έργο BI στην ομάδα του Bjork, προσέθεσε: «Τώρα, με τη λύση Data Visualization, έχουμε κάτι εξίσου ελκυστικό όσο και εύχρηστο.  Η λειτουργία "αφήγησης" είναι ένα πολύ δυνατό σημείο που επιτρέπει στους χρήστες να εξηγούν αποτελεσματικά τις πληροφορίες.»

Η υπηρεσία Oracle Data Visualization Cloud Service διαφοροποιείται ακόμα περισσότερο χάρη στη συμβατότητά της και τη δυνατότητα ενοποίησης με όλη τη σειρά λύσεων ανάλυσης της Oracle. Η σταθερή προσέγγιση της Oracle όσον αφορά στην τεχνολογία διασφαλίζει τη συνέχεια της εμπειρίας και της φορητότητας σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο εργαλείων ανάλυσης – στο cloud και σε περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης – διευκολύνοντας τους πελάτες στο να υιοθετήσουν το περιβάλλον που επιλέγουν και να το επεκτείνουν όσο εξελίσσονται οι ανάγκες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ