Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Το Oracle OpenWorld 2015 παρέχει την απόλυτη εμπειρία Cloud

oracle

Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτονται το συνέδριο στο Σαν Φρανσίσκο και εκατομμύρια παρακολουθούν online, πέντε ημέρες γεμάτες καινοτομία, συνεργασία, ανακάλυψη και θρυλική ψυχαγωγία

Από χθες, η Oracle υποδέχεται χιλιάδες πελάτες, εκατοντάδες συνεργάτες και εκατομμύρια εικονικούς συμμετέχοντες από περισσότερες από 141 χώρες, στη φετινή διοργάνωση για την απόλυτη εμπειρία cloud, στο Oracle OpenWorld 2015. Το συνέδριο, που θα διαρκέσει από τις  25 έως τις 29 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται σε 18 χώρους στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο, με επίκεντρο το Moscone Center. Το Oracle OpenWorld είναι η πλέον εξέχουσα εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία στον κλάδο, περιλαμβάνει περισσότερες από 2.500 συνεδρίες, 3.000 ομιλητές και περισσότερες από 400 επιδείξεις της Oracle και εκθέσεις από συνεργάτες και πελάτες.

Χθες βράδυ, ο Larry Ellison, Executive Chairman of the Board και Chief Technology Officer της Oracle, έδωσε το έναυσμα για τις βασικές παρουσιάσεις και συζητήσεις. Παρουσίασε ένα ευρύ σύνολο από καινοτόμες λύσεις που θα διευρύνουν το Oracle Cloud, το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων cloud για μεγάλες εταιρείες και το μοναδικό πραγματικά ενοποιημένο. Καθ' όλη την εβδομάδα, ο ίδιος και άλλα κορυφαία στελέχη της Oracle, όπως ο Mark Hurd, CEO της Oracle, και ο Thomas Kurian, President of Product Development, θα συμμετέχουν σε συζητήσεις μαζί με μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα στον κλάδο. Οι βασικές παρουσιάσεις του Oracle OpenWorld θα μεταδίδονται ζωντανά από τη διεύθυνση www.oracle.com/openworld.

Η Tania Weidick, Vice President, Event Marketing, Oracle, δήλωσε: «Οι συμμετέχοντες στο Oracle OpenWorld 2015 θα απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό σόου καινοτομίας, τεχνολογίας και ψυχαγωγίας που έχει σχεδιαστεί ώστε να τους ωθήσει σε νέα επίπεδα προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας. Αξιοποιήσαμε κάθε δυνατή ιδέα και ευκαιρία για το σχεδιασμό της εκδήλωσης ώστε να πετύχουμε μια καθηλωτική εμπειρία για τους πελάτες της Oracle, τους συνεργάτες και τους οπαδούς της. Επίσης, είμαστε ενθουσιασμένοι επειδή έχουμε κάνει προσπάθειες ώστε να πετύχουμε να είμαστε το πιο φιλικό προς το περιβάλλον συνέδριο στον κόσμο.»

Για να μάθετε και να συνεργαστείτε, έχετε τις εξής επιλογές:

  • Συνεδρίες εστιασμένες στον κλάδο σας: Big Data, Cloud, Marketing, πωλήσεις, εξυπηρέτηση, εμπόριο, ενοποιημένα συστήματα Engineered Systems, Enterprise Resource Planning (ERP), Human Capital Management (HCM), κλάδοι, φορητές συσκευές και εφαρμογές, Oracle PartnerNetwork (OPN) και Supply Chain Management (SCM).
  • Βασικές παρουσιάσεις: ακούστε εμπνευσμένες ομιλίες για το μέλλον των σύγχρονων εταιρειών από τη διευθυντική ομάδα της Oracle, καθώς και για τους παράγοντες της αλλαγής από κορυφαίους πελάτες και συνεργάτες μας, όπως: Brian M. Krzanich, Chief Executive Officer της Intel, Dr. Vishal Sikka, Chief Executive Officer και Managing Director της Infosys και Abidali Z. Neemuchwala, Group President και Chief Operating Officer της Wipro. Ο Rick Welts, πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ των Golden State Warriors, θα συμμετάσχει σε μια ειδική συνεδρία μαζί με τον Thomas Kurian σχετικά με το μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και τα 10 χρόνια συνεργασίας της Oracle με τους πρωταθλητές του NBA για το 2015.
  • Oracle Leaders Circle: παρακολουθήστε συζητήσεις με ανώτερα στελέχη της Oracle και ενημερωθείτε από τους σημαντικότερους ανθρώπους που επηρεάζουν τη διαμόρφωση απόψεων, όπως ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ και διευθυντής της CIA Leon Panetta και ο 74ος υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Hank Paulson.
  • Modern Finance Experience: εξερευνήστε βέλτιστες πρακτικές για τις νέες μεθόδους δημιουργίας αξίας, με τη Safra Catz, Oracle CEO.
  • Εργαστήρια Oracle Applications Cloud User Experience (UX): πάρτε μια γεύση από το μέλλον με αυτή τη διαδραστική και γεμάτη επιδείξεις γνωριμία με τη στρατηγική UX της Oracle.
  • Oracle Diversity & Inclusion Global Leadership Summit: παρακολουθήστε συναρπαστικές συζητήσεις σχετικά με την «υποσυνείδητη μεροληψία» (unconscious bias).
  • Oracle Women’s Leadership Summit: συμμετάσχετε στην 7η ετήσια συνάντηση γυναικών από το χώρο της τεχνολογίας και ακούστε μερικές από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο να συζητούν σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.

Για να παίξετε, να κυκλοφορήσετε και να δικτυωθείτε, έχετε τις εξής επιλογές:

  • Oracle’s Customer Appreciation Event: γιορτάστε μαζί με την Oracle, τους πελάτες και τους συνεργάτες της, με ειδικές εμφανίσεις των Elton John και Beck.
  • The Hall of Champions: μπείτε στο πνεύμα της νίκης και φωτογραφίστε τα τρόπαια των πρωταθλημάτων που έχουν κατακτήσει οι San Francisco Giants στο μπέιζ μπολ, οι Golden State Warriors στο NBA και η ORACLE TEAM USA στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες America’s Cup. Αποκτήστε αυτόγραφο από τη δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκη και πρωταθλήτρια του αμερικανικού πρωταθλήματος γυναικείου ποδοσφαίρου Carli Lloyd.
    • The ORACLE TEAM USA Experience: γνωρίστε τους πρωταθλητές ιστιοπλόους του America’s Cup, δείτε το 72 ποδών καταμαράν, ανταγωνιστείτε με συναδέλφους σε έναν προσομοιωτή αγώνων εικονικής πραγματικότητας.
    • Οι Golden State Warriors σε δράση: διεκδικήστε ένα εισιτήριο για το πρώτο παιχνίδι των Golden State Warriors το βράδυ της Τρίτης 27 Οκτωβρίου, στο Oracle Arena του Όκλαντ (επίσημοι κανόνες εδώ), περάστε από το Warriors Viewing Party και δείτε το παιχνίδι ζωντανά στις μεγάλες οθόνες του Oracle Cloud Plaza (Τρίτη 7:30μμ).
  • Oracle Cloud Plaza και Yerba Buena Gardens
    • The Voice of Data: σχεδιάστε ένα αντικείμενο τέχνης που μπορεί να φορεθεί, μέσω της διαδικασίας ερμηνείας δεδομένων με βάση τη φωνή σας.
    • Δείτε τον εαυτό σας στα σύννεφα: καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και διασκεδάστε στα σύννεφα σε αυτή τη μοναδική εμπειρία τέχνης στο Yerba Buena Gardens.
  • Oracle PartnerNetwork’s After Dark Reception: συναντήστε το Sean D. Tucker, μέλος της Team Oracle και κορυφαίο πιλότο επιδείξεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

The Nature Conservancy - Εμπειρία οικολογίας: βοηθήστε την Oracle και τον οργανισμό The Nature Conservancy να φυτέψουν ένα εκατομμύριο δέντρα. Κάθε δωρεά θα βοηθήσει να φυτευτεί ένα δέντρο και να υποστηριχτούν οι προσπάθειες αναδάσωσης στα πιο κρίσιμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ