Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η Profile Software επεκτείνει τις εργασίες της στην αγορά της Ασίας

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας με νέα ενισχυμένη ομάδα προσωπικού και έντονη παρουσία σε εξειδικευμένες εκδηλώσεις του κλάδου. 

Διαθέτοντας ήδη τοπική παρουσία, μέσω των γραφείων στην Σιγκαπούρη, η εταιρεία επενδύει στην ενίσχυση της με έμπειρο προσωπικό για την υποστήριξη των αναγκών της τοπικής αγοράς και των αυξημένων απαιτήσεων των πελατών, καθώς οι νέες καθετοποιημένες web-based λύσεις που προσφέρει, ανταποκρίνονται επιτυχώς στις απαιτήσεις των επενδυτικών εταιρειών και αποσπούν διεθνή βραβεία.

Η Profile θα παρουσιάσει τις αναγνωρισμένες λύσεις της καθώς και νέες εφαρμογές για τον κλάδο της διαχείρισης επενδύσεων σε δυο κεντρικές εκδηλώσεις του χώρου. Στις 22 Οκτωβρίου η εταιρεία συμμετέχει στο Indonesian Wealth Management Forum (08:40-17:00) το οποίο πραγματοποιείται στο Shagri-La Hotel στην Τζακάρτα της Ινδονησίας. Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν διοικητικά στελέχη  των μεγαλυτέρων επενδυτικών εταιρειών, τραπεζών και family offices, εξειδικευμένοι επενδυτές και client advisors. Η εκδήλωση προσφέρει πολύτιμη πληροφόρηση για την αγορά με αναφορές και παρουσιάσεις από Private Banking, Independent Wealth management, Banking, Asset Management οργανισμούς,  Ασφαλιστικές και Συμβουλευτικές εταιρείες, καθώς και εταιρείες τεχνολογίας. 

Επιπλέον η Profile χορηγεί τις εργασίες του 7ου BankTech Asia Conference (08:00-17:00) στις 18 και 19 Νοεμβρίου που πραγματοποιείται στο Grand Millennium, στη Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Το ετήσιο συνέδριο αποτελεί κορυφαία εκδήλωση του κλάδου για την ευρύτερη περιοχή και ειδικότερα για τους τομείς του Investment Banking που εξελίσσονται συνεχώς.

Οι νέες επενδυτικές στρατηγικές και οι αυξημένες απαιτήσεις στη διαχείριση χαρτοφυλακίων που επιβάλλει η συγκυρία  χρειάζονται βέλτιστη διαχείριση δεδομένων, κινδύνου και απόδοσης με κορυφαία εργαλεία ανάλυσης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους διοργανωτές, στο «BankTech Asia  Series 4: Investment Banking Technologies» θα παρουσιαστούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζονται στην αξιοποίηση της τεχνολογίας από εταιρείες του κλάδου με σκοπό την βέλτιστη αποδοτικότητα και ανταγωνιστικότητα, καθώς οι Investment Banking οργανισμοί που διαθέτουν τη καλύτερη τεχνολογία, είναι εκείνοι που βελτιώνουν την κερδοφορία τους.   

Η εταιρεία θα παρουσιάσει τις παρακάτω λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ευελιξία και εύκολη υλοποίηση για όλους τους τομείς της διαχείρισης επενδύσεων:

  • Το IMSplus, τη βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων που καλύπτει ολοκληρωμένα τις απαιτήσεις των Wealth Management, Asset και Fund Management εταιρειών, Family Offices καθώς και Personal Banking & Brokerage οργανισμών.
  • Το Axia, τη web-based, omni-channel λύση που απευθύνεται το τομέα του Wealth Management για οργανισμούς κάθε μεγέθους ή τύπου, αφού παρέχει εναλλακτικές επιλογές υλοποίησης και ευελιξία τιμής χωρίς την απαίτηση εσωτερικής ΙΤ υποδομής. Επιπλέον η πλατφόρμα περιλαμβάνει λύση για client onboarding που αυτοματοποιεί τις διαδικασίες και προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήστη και εύχρηστο σχεδιασμό.
  • Το FMS.next, την κορυφαία τραπεζική πλατφόρμα που καλύπτει απαιτήσεις για Core Banking, Islamic Banking, Private Banks, Leasing and Financing, Collections ενώ παρέχει την πρωτοποριακή λύση για crowdfunding, που συνδυάζει banking και investment management λειτουργικότητα.