Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Ετήσια Εκδήλωση Συνεργατών SoftOne

softone

Η SoftOne Technologies διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την ετήσια Εκδήλωση Συνεργατών της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 23 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Σκοπό της εκδήλωσης αποτέλεσε η περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων με το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών της, καθώς και η οριοθέτηση της κοινής στρατηγικής κατεύθυνσης στο προσεχές μέλλον.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoftOne, κ. Αντώνης Κυριαζής, προχώρησε σε μία αποτίμηση της τρέχουσας θετικής πορείας της εταιρείας, επισημαίνοντας τη σημαντική αύξηση μεριδίου αγοράς. Ιδιαίτερη μνεία απέδωσε στην εδραίωση της ηγετικής θέσης στην αγορά παροχής λύσεων στο cloud, μέσα από το σταθερά αυξανόμενο αριθμό επιχειρήσεων που επιλέγουν τις cloud υπηρεσίες της SoftOne. Παράλληλα, ανακοίνωσε τους στόχους της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια, διατυπώνοντας τη δέσμευση της για την παροχή διαφοροποιημένων προϊόντων και υπηρεσιών στο δίκτυο συνεργατών της, τα οποία και ισχυροποιούν την ανταγωνιστική τους θέση στην εγχώρια αγορά software.

Οι 300 και πλέον πιστοποιημένοι συνεργάτες της SoftOne που παρευρέθηκαν στις σχετικές συναντήσεις, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν  για τις νέες business λύσεις της εταιρείας, που θα αποτελέσουν όχημα για τη διατήρηση της ανοδικής πορείας και των θετικών ρυθμών ανάπτυξης. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν, η υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης eINVOICE, η ολοκληρωμένη λύση λιανικής πώλησης Retail Studio by iQom, η εφαρμογή επιχειρησιακής φορητότητας Soft1 360, καθώς και η σύγχρονη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου OneShop της Micronet.

Η SoftOne ευχαριστεί θερμά τους συνεργάτες της για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, διαβεβαιώνοντας τους ότι θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη δυναμική υποστήριξη τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ