Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Νέα επικοινωνιακή στρατηγική πλατφόρμα της Xerox : Με επίκεντρο το πώς βοηθάει τις Επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα

xerox

Ο τρόπος δουλειάς μέσα στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς έχει αλλάξει. Συντελείται με φρενήρεις ρυθμούς, με πολύπλοκες διαδικασίες και αυστηρούς κανονισμούς. Αλλά το να βελτιωθεί η δουλειά αυτή καθαυτή είναι εφικτό.

Η Xerox πρόσφατα παρουσίασε τη νέα  στρατηγική marketing και επικοινωνίας, με κύριο μότο το “Work Can Work Better” Αυτή η νέα πλατφόρμα περιγράφει τι επιτυγχάνεται όταν οι επιχειρηματικές λύσεις σχεδιάζονται δημιουργώντας  αρμονικές συνθήκες συνεργασίας του ανθρώπου με την τεχνολογία και τις διαδικασίες.  

«Το επιχειρηματικό περιβάλλον είναι πολύπλοκο και θορυβώδες», ανέφερε η Ursula Burns, Xerox chairman και chief executive officer. «Οι πελάτες μας απευθύνονται  σε εμάς για να απλοποιήσουμε τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες και να αναπτύξουμε λύσεις που βελτιώνουν τη λειτουργία και την απόδοσή τους».

Ο John Kennedy, Xerox vice president και chief marketing officer, συμπληρώνει, «Οι διαθέσιμες τεχνολογικές επιλογές, που καλύπτουν  τις ανάγκες των επιχειρήσεων συνεχίζουν να εξελίσσονται.  Οι πελάτες αναζητούν πρακτικές λύσεις που να ανταποκρίνονται στον τρόπο που οι άνθρωποι, οι διαδικασίες και η τεχνολογία συνεργάζονται ώστε να αποφέρουν πραγματικά αποτελέσματα».

Η νέα στρατηγική της Xerox υποστηρίζεται από νέες διαφημιστικές αλλά και digital καμπάνιες.   

Η διαφημιστική εκστρατεία ξεκινάει με δυο τηλεοπτικά σποτ των 30’’  στα οποία περιγράφεται πώς η Xerox λειτουργεί ‘πίσω από τις κάμερες’ για να διαχειριστεί τις επιχειρησιακές διαδικασίες και να βελτιώσει τον τρόπο που γίνεται η εργασία. 

Η Xerox επανασχεδίασε επίσης και τον ιστότοπο Xerox.com με γνώμονα τόσο το περιεχόμενο όσο και τα social media καθώς επίσης και το να διευκολύνει τη χρήση από οποιαδήποτε συσκευή. Ακόμα, το site περιλαμβάνει νέα γύρω από τους πελάτες της Xerox αλλά και τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούνται, τα οποία παρουσιάζονται με έναν πιο προσωπικό και φιλικό -προς το χρήστη- τρόπο και που φυσικά μπορούν να γίνουν share.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ