Νέα Μελών ΣΕΠΕ

HR Awards 2015: Χρυσό Βραβείο για την Data Communication

datacom

Η Data Communication έλαβε το Χρυσό Βραβείο (Gold Award) στην κατηγορία Best Performance Management Tools / Practices στα HR Awards που διοργάνωσε φέτος για πρώτη φορά η Boussias Communications. Η βράβευση αφορά στο εργαλείο αξιολόγησης «Peer Feedback». Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εργαλείο που εντάσσεται στο Σύστημα Διαχείρισης Ταλέντου της Data Communication και συνιστά για το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού ένα αποτελεσματικό μέσο αξιολόγησης, ανατροφοδότησης και coaching των στελεχών που κατέχουν θέσεις ευθύνης.

Σταθερά προσηλωμένη στη βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των στελεχών της και στην ενθάρρυνση της προσωπικής και επαγγελματικής τους ανάπτυξης, η Data Communication επενδύει συνεχώς στη διαμόρφωση ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις διακρίσεις της στο διαγωνισμό Best Workplaces Hellas για 4 χρονιές (2010, 2011, 2012, 2014).

Με αφορμή τη βράβευση στα HR Awards, η κα Ζωή Δουζένη, Executive Vice President της Data Communication, σημείωσε: «Για την Data Communication, οι άνθρωποί της είναι ο κύριος συντελεστής της επιτυχίας της. Στηρίζουμε εμπράκτως και συμβάλλουμε στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων τους, μέσα από διαρκή εκπαίδευση και επιμόρφωση, προγράμματα ανάπτυξης ταλέντου,  αποτελεσματικά εργαλεία αξιολόγησης, και κυρίως μέσα από τη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος που ευνοεί τον εποικοδομητικό διάλογο και την ανταλλαγή ιδεών».

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που έλαβε χώρα την 1η Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ