Έφτασε το πρώτο ceiling-mount Access Point της DrayTek!

Μελών ΣΕΠΕ

01 Οκτωβρίου 2015

Το πρώτο ceiling-mount access point από τη DrayTek έφτασε πριν λίγες ημέρες και στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το VigorAP 910C που παρουσιάστηκε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το Φεβρουάριο από τη LEXIS Πληροφορική στο «DrayTek Hospitality Solution Training» και ήρθε να προστεθεί στην γκάμα των ιδιαίτερα επιτυχημένων access point του οίκου για λύσεις ασύρματης δικτύωσης σε χώρους μαζικής εστίασης και όχι μόνο.

Το νέο access point της DrayTek είναι συμβατό με το πρότυπο IEEE 802.11ac και υποστηρίζει πολλαπλούς τρόπους λειτουργίας όπως  AP, Client, WDS και Universal Repeater. Διαθέτει 1 Gigabit Ethernet θύρα και dual band δέκτη που υποστηρίζει συσκευές στα 2.4GHz και 5GHz, ενώ η τροφοδοσία γίνεται μέσω PoE-PD (802.3af Compliant) κάνοντας παιχνίδι την εγκατάσταση τυχόν πολλαπλών Access Point.

Επιπλέον, το VigorAP910C ενσωματώνει τεχνικές  wireless prioritization για  καλύτερη κάλυψη εφαρμογών Wi-Fi Multi Media (WMM) ενώ το WLAN QoS draft βελτιώνει τη μετάδοση audio, video και voice εφαρμογών. Ο ολοκληρωμένος έλεγχος της ασφάλειας του  ασύρματου δικτύου εξασφαλίζεται με τον συνδυασμό  4 διαφορετικών SSID, υποστήριξης  VLAΝ, MAC filtering, user authentication, data encryption και 802.1x RADIUS.

Για χώρους όπου απαιτείται εγκατάσταση περισσότερων συσκευών, η διαχείριση γίνεται ενοποιημένα μέσω μίας ενιαίας πλατφόρμας ενώ είναι αρκετή η σύνδεση τους με Router Vigor2860 series ή Vigor2925 series χωρίς να απαιτείται άδεια χρήσης  ή κόστος συνδρομής. Το ενοποιημένο User Interface που παρέχουν οι σειρές αυτές (Vigor2860 Combo Wan και Vigor2925 Triple Wan) κάνει την εγκατάσταση και διαχείριση των VigorAP 910C απλή και εύκολη. Η αποτελεσματική και ομαλή ροή μέσω των εγκατεστημένων Access Points εξασφαλίζεται μέσω του Load Balancing.

Η DrayTek, κορυφαία εταιρεία στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων VPN/Firewall/Security, διαθέτει μία πλήρη γκάμα από ADSL Routers, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η LEXIS Πληροφορική.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), e-mail: lexis@lexis.gr,

Αθήνα: 210 6777007, Θεσ/νίκη: 2310 329350-1.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ