Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Περισσότερη ενέργεια για εργασία και διασκέδαση με τα νέα VIBE P1 και P1m

Η Lenovo παρουσίασε δύο νέα ισχυρά μοντέλα VIBE smartphone. Σχεδιασμένα για τους πιο απαιτητικούς και δραστήριους χρήστες, τα VIBE P1 και P1m, που δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να μένουν πάντα συνδεδεμένοι και ενεργοί  διατηρώντας πάντα τον έλεγχο.

Με μια εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρία, τα νέα VIBE smartphones προσφέρουν σιγουριά και ηρεμία στους χρήστες, καθώς διαθέτουν ένα χειροκίνητο διακόπτη εξοικονόμησης ενέργειας που επεκτείνει άμεσα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μια λειτουργία φόρτισης OTG (On-The-Go) που φορτίζει και άλλες συσκευές συνδεδεμένες με USB, όπως Bluetooth ακουστικά και φορητά ηχεία. Εξοπλισμένα με υψηλής απόδοσης επεξεργαστές, τα VIBE P1 και P1m όχι μόνο «τρέχουν» εφαρμογές και παιχνίδια ταυτόχρονα, αλλά υποστηρίζουν και απίστευτα γρήγορη συνδεσιμότητα και ομαλή πρόσβαση σε online περιεχόμενο με ταχύτητα 4G LTE.

«Οι καταναλωτές σήμερα χρειάζονται ένα smartphone που να ταιριάζει απόλυτα με τον δραστήριο τρόπο ζωής τους. Τα νέα VIBE P1 και P1m της Lenovo αξιοποιούν πραγματικά με τον καλύτερο τρόπο τη συνδεσιμότητα. Οι τεράστιες δυνατότητες της μπαταρίας τους και τα έξυπνα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν πολλά περισσότερα.»  δήλωσε ο Jerry Hsiao, Vice President of Lenovo Phone Product Management & Operations, Mobile Business Group, Lenovo.