Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Κωτσόβολος προσφέρει την πιο έξυπνη τεχνολογία για τα παιδιά σας

kotsovolos

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά για τους μαθητές και η Κωτσόβολος τη γιορτάζει με μία ολοκαίνουργια επικοινωνιακή καμπάνια με τίτλο «Βλέπετε στο παιδί σας μία ιδιοφυία; Χαρίστε του όλη την έξυπνη τεχνολογία». Επειδή όλοι οι γονείς νιώθουν τα παιδιά τους ως μικρές ιδιοφυίες, και όχι άδικα, τις περισσότερες φορές, αξίζει να τους παρέχουν τα πιο εξελιγμένα προϊόντα τεχνολογίας.

Η Κωτσόβολος, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα, καλωσορίζει την περίοδο της «επιστροφής στα θρανία», δίνοντας και φέτος τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές «έξυπνα» να αποκτήσουν προιόντα τελευταίας τεχνολογίας μέσα από μία ευρεία γκάμα και εξαιρετικές ευκαιρίες αγοράς.

Μερικές μόνο από τις μοναδικές προσφορές είναι οι ακόλουθες:

  • Laptop HP 14, ευέλικτο, αξιόπιστο και οικονομικό, μόνο 269€
  • Laptop Dell Inspiron 5749, με σκληρό δίσκο 1TB, μόνο 849€
  • HP Pavilion 15, με πανίσυχρο επεξεργαστή i7 και σκληρό δίσκο 1ΤΒ που χωράει τα πάντα, μόνο 969€
  • iPad Mini 3, Wi-fi, χωρητικότητας 16GB, μόνο 429€
  • Πολυμηχάνημα Canon Pixma, με wi-fi και δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης, μόνο 68€
  • Tablet Lenovo 7’’ Wifi, χωρητικότητας 8GB, 79€


Για ακόμα περισσότερες προσφορές του καταλόγου μας σε laptops, tablets, κινητά – smartphones, τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, κονσόλες και games PS4 – ΧΒΟΧ μπείτε στο http://cdn.kotsovolos.gr/site/datafiles/filladia/back-2-school-2015/html5/index.html

Για την ίδια περίοδο, η Κωτσόβολος σκέφτεται και τους φοιτητές και συνεργάζεται με την ΙΚΕΑ δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ολοκληρωμένο σπίτι.

Και στα δύο καταστήματα (Κωτσόβολος και ΙΚΕΑ) οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα με αγορές από 500€ και πάνω, να κερδίσουν κουπόνι αγορών 60€ για τα καταστήματα της άλλης αλυσίδας.  Η ενέργεια ισχύει από τις 17 Αυγούστου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, ενώ η εξαργύρωση των κουπονιών στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ & ΙΚΕΑ μπορεί να γίνει μέχρι τις 30/11/2015.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ