Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η Epson με δυναμική παρουσία στην έκθεση International Publishers 2015

Η Epson συμμετέχει στην International Publishers 2015 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο και την Κυριακή 5 & 6 Σεπτεμβρίου στο Hotel Divani Caravel. Η έκθεση έχει στόχο την προώθηση υλικού Ξενόγλωσσης Διδασκαλίας (Foreign Language Teaching) και θα παραβρεθούν Διεθνείς Εκδοτικοί Όμιλοι, αναγνωρισμένοι φορείς πολιτισμού και εκμάθησης ξένων γλωσσών και εταιρείες προώθησης τεχνολογικών λύσεων για τα σύγχρονα εκπαιρευτικά ιδρύματα.

Οι πολυάριθμοι επισκέπτες της Έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην ανάπτυξη της εκμάθησης ξένων γλωσσών με τη βοήθεια των πρωτοποριακών προϊόντων της Epson, που διευκολύνουν τη διεξαγωγή της διαδικασίας της μάθησης μέσω των διαδραστικών βιντεοπροβολέων κοντινής απόστασης. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θα δουν από κοντά μοντέλα από τη νέα σειρά εκτυπωτών Ink Tank System, που προσφέρουν οικονομικότερες εκτυπώσεις, έως και 90% ανά σελίδα και είναι ιδανικοί για φροντιστήρια και ιδιώτες εκπαιδευτικούς, με μεγάλο όγκο εκτυπώσεων.

Η Epson, προσανατολισμένη στην προώθηση νέων τεχνολογιών που απευθύνονται στο ευρύ κοινό και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα κάθε βαθμίδας, συμμετέχει στην Έκθεση με προϊόντα που προάγουν αυτόν ακριβώς το σκοπό.

EB-585Wi 

Με τον διαδραστικό βιντεοπροβολέα υψηλής ποιότητας EB-585Wi, κάθε επίπεδη επιφάνεια μπορεί να μετατραπεί σε διαδραστική, από πολύ μικρή απόσταση, για μια νέα εμπειρία μάθησης, που απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες, με εύκολη εγκατάσταση και χαμηλό κόστος. 

L365

Ο L365 είναι ιδανικός για μικρά και οικιακά γραφεία που θέλουν εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή καλής ποιότητας, με πολύ χαμηλό κόστος και δυνατότητα Wi-Fi. Χάρη στα δοχεία μελανιών υψηλής χωρητικότητας, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν περισσότερες σελίδες με μικρότερο κόστος.

Η δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi με το Epson Connect διευκολύνει την εκτύπωση μέσω smartphones και υπολογιστών tablet, ενώ με τη λειτουργία πολλαπλής αντιγραφής μπορείτε να αντιγράψετε μία σελίδα σε έως και 20 αντίτυπα με μία κίνηση, εξοικονομώντας χρόνο. Διατίθεται με ποσότητα μελανιών που μπορούν να καλύψουν την εκτύπωση 12.000 ασπρόμαυρων και 6.500 έγχρωμων σελίδων.