Νέα Μελών ΣΕΠΕ

2ος χειμερινός κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από τη Samsung στο INNOVATHENS

samsung

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει την έναρξη του δεύτερου χειμερινού κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο ΙNNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Υπενθυμίζεται πως τα σεμινάρια αυτά έχουν διάρκεια από 2 έως και 50 ώρες και απευθύνονται κυρίως σε φοιτητές και ανέργους.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 16.00 ξεκινά ο νέος κύκλος σεμιναρίων “Online Success-Internet Marketing: Tools & Strategy”, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία κατάρτισης και consulting, Leader School. Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορά στο Internet Marketing και την πετυχημένη προώθηση μίας επιχείρησης στο κόσμο του διαδικτύου. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις αναφορικά με την καλύτερη χρήση των online εργαλείων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link: http://www.innovathens.gr/events/online-success-internet-marketing-tools-strategy.

Επιπλέον, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με τίτλο “Market Yourself” σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, People for Business. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τεχνικές αυτοαξιολόγησης, εντοπισμού και αξιοποίησης των επαγγελματικών και προσωπικών τους χαρακτηριστικών, με στόχο τη δημιουργία ελκυστικού βιογραφικού και προφίλ τους στο LinkedIn.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link: http://www.innovathens.gr/events/market-yourself.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν και με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ