Νέα Μελών ΣΕΠΕ

H SAP αναδείχτηκε ηγέτης στα Παγκόσμια Κοινωνικά Δίκτυα για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Δεξιοτήτων, σύμφωνα με αξιολόγηση της IDC MarketScape

sap

Η SAP για ακόμη μια φορά αναδείχτηκε ηγέτης, σύμφωνα με την IDC MarketScape, στον τομέα των παγκόσμιων κοινωνικών δικτύων ως προς την ολοκληρωμένη διαχείριση δεξιοτήτων. Η παρούσα έκθεση, που δημοσιεύθηκε νωρίτερα μέσα στο έτος, επιβεβαιώνει την ηγετική θέση που κατέχει η SAP στις τέσσερις πρόσθετες κατηγορίες διαχείρισης δεξιοτήτων: Πρόσληψη Προσωπικού, Εκπαίδευση, Διαχείριση Απόδοσης και Αποζημιώσεων. Καθώς οι εταιρείες υιοθετούν ολοένα και περισσότερο τα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καλύτερη εκτέλεση των εταιρικών τους διεργασιών, η SAP συνεχίζει σταθερά να επενδύει στην κορυφαία κοινωνική πλατφόρμα λογισμικού, τη λύση SAP® Jam™. Με περισσότερους από 17 εκατομμύρια χρήστες, η λύση SAP Jam συμβάλλει στα κοινωνικά δίκτυα στον εργασιακό χώρο, συνδέοντας τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες με πληροφορίες, εφαρμογές και διαδικασίες που συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων και στην ενίσχυση των αποτελεσμάτων των επιχειρήσεων.

Η SAP έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης της σειράς λύσεων για διαχείριση δεξιοτήτων από την έναρξη της το 2012. Οι εκθέσεις αξιολόγησαν τις λύσεις software-as-a-service (SaaS) από την SuccessFactors, μια εταιρεία της SAP, και αναγνώρισαν την εταιρεία ως ηγέτη στο λογισμικό διαχείρισης δεξιοτήτων με βάση τα προσφερόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, τις δυνατότητες και τις στρατηγικές της, και την παρούσα και μελλοντική επιτυχία που μπορεί να έχει στην αγορά. Στα βασικά πλεονεκτήματα της SAP περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η δυναμική της στην αγορά, το εύρος του χαρτοφυλακίου της, καθώς και η διεθνή της παρουσία. Η εταιρεία έλαβε επίσης έπαινο από τους πελάτες της στις κατηγορίες Χαρακτηριστικά, Τεχνολογία και Υποβολή Αναφορών.

«Η Success Factors διαθέτει τις δικές της ψηφιακές κοινωνικές δυνατότητες στο SAP Jam», δήλωσε η Lisa Rowan, Research Vice President στο τμήμα Human Resources, Talent and Learning Strategies της IDC. «Εκτός από την κάλυψη όλων των λειτουργιών διαχείρισης δεξιοτήτων, το SAP Jam προσφέρει επίσης πρότυπα εργασίας τα οποία είναι αποτέλεσμα προκαθορισμένων κοινωνικών διαδικασιών με βάση τις βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες τελικά επιτρέπουν στις ομάδες να ελίσσονται γρήγορα, εκμεταλλευόμενες την κοινωνική συνεργασία για τη βελτίωση της εργασίας τους.»

Οι εκθέσεις της IDC MarketScape αξιολογούν λύσεις κοινωνικών δικτύων, όσον αφορά την πρόσληψη προσωπικού, την εκπαίδευση, τη διαχείριση απόδοσης και αποζημιώσεων μέσω του μοντέλου IDC MarketScape. Σύμφωνα με το πρόσφατα δημοσιευμένο Social Technologies MarketScape: «Το SAP Jam δίνει τη δυνατότητα για συνεργασία και κοινωνική λειτουργικότητα σε ολόκληρο το φάσμα του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της SuccessFactors. Η SuccessFactors είναι ένας από τους ελάχιστους προμηθευτές που προσφέρουν λύσεις γύρω από την αποζημίωση, επιτρέποντας στους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν και να επικοινωνούν σχετικά με εργασίες αποζημίωσης».

«Η δύναμη των κοινωνικών δικτύων παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανεκμετάλλευτη από τις επιχειρήσεις», δήλωσε η Holly Simmons, Vice President, Global Marketing, Social Software της SAP. «Οι δυνατότητες έγκεινται στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση συνεργασίας στις κρίσιμες επιχειρησιακές δραστηριότητες, όπως είναι η εκπαίδευση, η διαχείριση απόδοσης ή το onboarding των υπαλλήλων, με στόχο τη βελτίωση των πραγματικών επιχειρησιακών μετρήσεων. Το SAP Jam εξασφαλίζει αυτή τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης, αυξάνοντας την ανάμειξη των εργαζομένων και βελτιώνοντας τα αποτελέσματα. Είμαστε υπερήφανοι να αναγνωριζόμαστε από την IDC MarketScape ως ηγέτης, όχι μόνο στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και στον τομέα της ολοκληρωμένης διαχείρισης δεξιοτήτων στο σύνολό της.»

Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να κατεβάσετε το απόσπασμα της έκθεσης εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ