Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Xerox στον αρχικό πυρήνα μελών της κοινότητας Green Angels

xerox

Η Xerox Hellas αποτελεί μέλος του αρχικού πυρήνα των Green Angels, της Πρότυπης Ελληνικής Κοινότητας Περιβαλλοντικά Υπεύθυνων Επιχειρήσεων, την οποία ίδρυσαν πρόσφατα η ICAP Group και η GreeniT Environmental.

Η κοινότητα των Green Angels περιλαμβάνει 17 επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας, με έντονη δράση γύρω από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ενώ, στοχεύει στο να ενθαρρύνει και άλλες εταιρείες να υιοθετήσουν στρατηγικές βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης.

«Για τη Xerox, η μέριμνα για το περιβάλλον είναι μια από τις θεμελιώδεις αρχές της. Αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας σε κάθε πτυχή της εταιρείας.  Συνεπώς, η Xerox, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, δε θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια πρωτοβουλία, η οποία στοχεύει πρωτίστως στην βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της χώρας μας», δήλωσε ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas. Και συνέχισε τονίζοντας: «Η Xerox, καλλιεργεί την εταιρική υπευθυνότητα εδώ και δεκαετίες ενώ, όλες μας οι προσπάθειες εστιάζουν στο να βοηθάμε τους πελάτες μας να είναι πιο επιτυχημένοι αξιοποιώντας τις δυναμικές των υπηρεσιών και τεχνολογιών για την υπόσχεση ενός καλύτερου κόσμου. Με λίγα λόγια, τους βοηθούμε να δουλεύουν πιο έξυπνα, πιο γρήγορα και πιο απλά έτσι ώστε η εργασία τους να είναι επικερδής με λιγότερες όμως επιπτώσεις στο περιβάλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ