Η Intel® εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον τομέα του High Performance Computing, με την αρχιτεκτονική Intel® Omni-Path

intel

Στο πλαίσιο του ISC 2015, η Intel αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα επόμενης γενιάς προϊόντα της στον τομέα των Υπολογιστικών Συστημάτων Υψηλής Απόδοσης (High Performance Computing – HPC), μεταξύ των οποίων το πρώτο λειτουργικό δείγμα επίδειξης της αρχιτεκτονικής Intel® Omni-Path, μιας τεχνολογίας επόμενης γενιάς, η οποία αφορά στη δικτύωση υψηλών επιδόσεων, βελτιστοποιημένης για εγκαταστάσεις HPC. Η Intel ανακοίνωσε επίσης νέες συνεργασίες στον κλάδο, με στόχο να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των αναγκών εκσυγχρονισμού του κώδικα εφαρμογών λογισμικού, καθώς και μια συνεργασία με την HP, με στόχο την ανάπτυξη των συστημάτων HP Apollo, για την επέκταση της χρήσης των λύσεων HPC σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο ενημερωτικό δελτίο Intel ISC 2015.