H ACE-Hellas διαθέτει το SCADA Pro 14, δωρεάν για 2μηνη χρήση!

Μελών ΣΕΠΕ

04 Ιουνίου 2014

Η ACE-Hellas, καινοτομεί για μία ακόμη φορά, παρουσιάζοντας το SCADA Pro 14, το κορυφαίο πρόγραµµα στατικής και δυναµικής ανάλυσης κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα και χάλυβα, σε ειδική έκδοση με πλήρεις λειτουργίες, δωρεάν για δύο μήνες. Με το SCADA Pro 14 αυξάνεται σημαντικά η παραγωγικότητα των επαγγελματιών του χώρου των κατασκευών, αφού ακόμα και τα πιο περίπλοκα έργα ολοκληρώνονται εύκολα και γρήγορα.

Το SCADA Pro 14 περιλαμβάνει όλους τους ισχύοντες ελληνικούς κανονισμούς αλλά και τους αντίστοιχους Ευρωκώδικες με τα αντίστοιχα εθνικά προσαρτήματα. Η νέα βελτιωμένη έκδοση της πολύπλευρης και δυναμικής εφαρμογής, βασίζεται στην τεχνολογία των Ribbon της Microsoft και προσφέρει ένα καινοτόμο περιβάλλον εργασίας,  αισθητικά ανανεωμένο αλλά κυρίως χρηστικά πιο ευέλικτο και λειτουργικό. 

Οι ενσωματωμένες βελτιωμένες  λειτουργίες αλλά και οι νέες δυνατότητες και εντολές, τα πανίσχυρα εργαλεία για την ανάλυση και το σχεδιασμό κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα, χάλυβα, ξύλο και φέρουσα τοιχοποιία την καθιστούν μια πανίσχυρη εφαρμογή για κάθε επαγγελματία, μηχανικό ή και αρχιτέκτονα.  

Να σημειώσουμε ότι όπως και η εμπορική έκδοση, έτσι και η δοκιμαστική δωρεάν έκδοση του SCADA Pro 14, συνοδεύεται από τα πλήρη και αναλυτικά εγχειρίδια χρήσης και τεκμηρίωσης, αλλά και από ολοκληρωμένα παραδείγματα για κάθε υλικό καθώς και χρήσιμα εκπαιδευτικά video. 

Το νέο αναβαθμισμένο SCADA Pro 14 διαθέτει και επιπλέον δυνατότητες, όπως:

·     Εμφάνιση των στοιχείων της κατασκευής σε μορφή δέντρου για εύκολη αναφορά και τροποποίηση.

·     Αυτόματη διαδικασία αναγνώρισης διατομών και δημιουργίας  τρισδιάστατου φορέα από αρχείο dxf, dwg.

·     Τρισδιάστατη ρεαλιστική απεικόνιση των αναπτυγμάτων δοκών και στύλων με αυτόματη ενημέρωση των αλλαγών του οπλισμού.

·     Σχεδιασμός, ανάλυση και διαστασιολόγηση φέρουσας τοιχοποιίας με βάση τον EC6.

·     Προσομοίωση με τρισδιάστατα πεπερασμένα επιφανειακά στοιχεία.

·     Αναλύσεις για την αποτίμηση υπάρχοντος κτιρίου κατά ΚΑΝΕΠΕ.

·     Διαγράμματα αλληλεπίδρασης Μ-Ν.

·     Αποκατάσταση διατομών, ενισχύσεις δοκών και υποστυλωμάτων με όλα τα υλικά.

·     Αυτόματος υπολογισμός φορτίων ανέμου και χιονιού κατά EC1.

·     Πλούσια βιβλιοθήκη μεταλλικών συνδέσεων.

·     Πολυγλωσσικό περιβάλλον, νέα γεννήτρια γραφικών απεικονίσεων. 

Για να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τη δοκιμαστική 2μηνη, πλήρους λειτουργίας έκδοση (με απενεργοποιημένη μόνο τη δυνατότητα εκτύπωσης) του SCADA Pro 14 κάντε κλικ στο http://www.scadapro.eu/scada-pro-free-version-en/ Μετά την παρέλευση του δοκιμαστικού διμήνου, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αγοράσουν την εφαρμογή σε προνομιακή τιμή ή και να την μισθώσουν για 3,6 ή 12 μήνες. 

Ενημερωμένες πληροφορίες, στα ελληνικά και στα αγγλικά, για το SCADA Pro θα βρείτε στο ανανεωμένο website του SCADA Pro στη διεύθυνση www.scadapro.eu.  Nα σημειώσουμε ότι η εφαρμογή έχει μεταφραστεί σε Αγγλικά, Γερµανικά και Ιταλικά. 

Επίσης, στα γραφεία της ACE-Hellas κάθε Τετάρτη στις 15.00-17.00 γίνονται παρουσιάσεις του προγράμματος SCADA Pro και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε δωρεάν, να κάνετε ερωτήσεις έτσι ώστε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του προγράμματος στο μέγιστο. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ace-hellas.gr/ipostirixi/imerologio/  

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr καθώς και στην σελίδα στο facebook στο www.facebook.com/ACEHellas

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ