Η GLOBO Technologies υλοποιεί έργο Φυσικής Ασφάλειας στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ

Η GLOBO Technologies προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με την «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.»,  για την προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Ψηφιακής Καταγραφής σε επτά σταθμούς του Μετρό Αθήνας. Η υλοποίηση του έργου η οποία θα ξεκινήσει άμεσα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι, αφορά τους νέους σταθμούς του Μετρό σε Περιστέρι, Ανθούπολη, Ηλιούπολη, Άλιμο, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Αγία Μαρίνα, καθώς και στο Αμαξοστάσιο Ελληνικού.

Το εν λόγω έργο συμβάλλει στην αδιάλειπτη επιτήρηση των σταθμών με σύγχρονο και συστηματικό τρόπο, διασφαλίζοντας στο μέγιστο βαθμό την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και του επιβατικού κοινού.

Συγκεκριμένα, η GLOBO Technologies ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών συστημάτων επιτήρησης χώρων, εγκατάσταση επιδαπέδιων ερμαρίων (Racks), εγκατάσταση και παραμετροποίηση λογισμικού διαχείρισης και παρακολούθησης στα σημεία κεντρικής εποπτείας και διαχείρισης. Η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρείας χρησιμοποιώντας υποδομή τελευταίας τεχνολογίας με επιλεγμένο εξοπλισμό και λογισμικό, στοχεύοντας στην αποτροπή κακόβουλων ενεργειών, αλλά και στην αποτελεσματική διαχείριση  τυχαίων περιστατικών εκτάκτου ανάγκης.