Η Bang & Olufsen επαναπροσδιορίζει την τηλεόραση με διαισθητική απλότητα και μηχανική καινοτομία

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

15 Μαΐου 2014

Στην Bang & Olufsen η καινοτομία αρχίζει με την κατανόηση των αναγκών του χρήστη πολύ πριν από τη συγχώνευση τεχνολογίας και ποιότητας κατασκευής που καταλήγει σ’ ένα διαχρονικό design.

Σύμφωνα με τον CEO Tue Mantoni, η BeoVision Avant δημιουργήθηκε για να παρέχει στον απαιτητικό χρήστη, το απόλυτο σε ότι αφορά την αυθεντικότητα της απόδοσης αλλά και ευκολία χειρισμού βασισμένη στη διαίσθηση και την ευκολία.

 «Η έρευνές μας έδειξαν ότι οι καταναλωτές θέλουν όλο και περισσότερα  από τις τηλεοράσεις τους," εξηγεί ο ίδιος. «Οι άνθρωποι πιέζονται χρονικά  και θέλουν η ψυχαγωγία τους να λειτουργεί απλά έτσι ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτή - και ο ένας στον άλλον – παρά στη τεχνολογία αυτή καθαυτή. Η BeoVision Avant ικανοποιεί αυτήν την προσδοκία.

Η ονομασία Avant είναι μια αναφορά στην πιο επιτυχημένη τηλεόρασή μας  εως σήμερα, που λανσαρίστηκε το 1995. Ακριβώς έτσι όπως η πρώτη Avant άλλαξε το παιχνίδι σε μια αναλογική εποχή, έτσι πιστεύουμε ότι και η νέα BeoVision Avant θα καθορίσει το πρότυπο για το τι θα πρέπει να παρέχει η τηλεόραση στο μέλλον ".

Ζήστε την BeoVision Avant σε απευθείας σύνδεση:
www.bang-olufsen.com/BeoVision-Avant

Μαγική κίνηση και ευκολία

Στην Bang & Olufsen έχουμε παράδοση στο να υποτάσσουμε την τεχνολογία στην υπηρεσία της απλότητας, έτσι και η BeoVision Avant εισάγει μια σειρά από καινοτομίες που δημιουργούν νέες γέφυρες μεταξύ του ηλεκτρονικού μέρους μιας τηλεόρασης και της μαγικής κίνησης.

Για να γίνει εφικτή η απόδοση καταπληκτικού δυνατού ήχου από μια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει ένα διακριτό αλλά ισχυρό πάνελ ήχου που ξεδιπλώνεται όταν η τηλεόραση είναι αναμμένη, και διπλώνεται προς τα μέσα όταν την απενεργοποιήσετε.

Οι κινήσεις του πάνελ ήχου συντονίζονται αρμονικά με εκείνες των νέων βάσεων, έτσι η τηλεόραση είναι έτοιμη για θέαση ή ακρόαση κατόπιν μιας συγχρονισμένης χορογραφίας.

Η BeoVision Avant συνοδεύεται από νέες βάσεις στήριξης τοίχου, δαπέδου ή και επιτραπέζιας τοποθέτησης που κάνουν την ενσωμάτωσή της  στην διακόσμηση του σπιτιού πιο εύκολη και πιο ευέλικτη από ποτέ.

Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί μια τηλεόραση που παραμένει στο παρασκήνιο του σαλονιού όταν έχει απενεργοποιηθεί και αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο  με την ενεργοποίηση. Αντί να προσαρμόζετε το καθιστικό σας γύρω από την τηλεόραση, αφήστε την τηλεόραση να έρθει προς το μέρος σας όταν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε – και να επιστρέψει πίσω στη θέση της όταν ολοκληρώσετε την προβολή.

Δείτε τις νέες βάσεις στήριξης:
www.bang-olufsen.com/BeoVision-Avant-Innovation

Θεαματικά αυθεντικός ήχος

Όπως θα περίμενε κανείς από την Bang & Olufsen, η BeoVision Avant διαθέτει εξαιρετικό ήχο. Προετοιμαστείτε να ανακαλύψετε πόσο καλό ήχο μπορεί να διαθέτει μια τηλεόραση με ενσωματωμένα όχι λιγότερα από 8 ηχεία και 8 ενισχυτές.

Το πάνελ ήχου που γλιστράει μαγικά κάτω από την τηλεόραση όταν είναι ενεργοποιημένη, μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα.

Εάν θέλετε να συνδέσετε εξωτερικά ηχεία για να δημιουργήσετε μια πραγματική εμπειρία ήχου surround - είτε ασύρματα ή ενσύρματα - είναι απλούστατο με τον ενσωματωμένο ενισχυτή 7.1 surround sound.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον ήχο της BeoVision Avant:
www.bang-olufsen.com/BeoVision-Avant-Sound

Εξαίσια απόδοση εικόνας

Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι το Chromatic Room Adaptation που αναλύει το φως του περιβάλλοντος από δύο αισθητήρες, και προσαρμόζει την οθόνη για να αντισταθμίσει τους τόνους των χρωμάτων του δωματίου. Υψηλής ποιότητας anti-reflection coatings και στις δύο πλευρές της οθόνης αμβλύνουν τις αντανακλάσεις κατά 98%.

Δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές:
www.bang-olufsen.com/BeoVision-Avant-Specifications

Ότι και αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε, η BeoVision Avant είναι έτοιμη να αποδώσει θεαματική Ultra High-Definition (4K) ανάλυση εικόνας.

Παρουσιάζοντας το μοναδικό BeoRemote One για εξατομικευμένες ρυθμίσεις

Το νέο BeoRemote One εισάγει μια νέα δυνατότητα, το “MyButtons”, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργήσει έως και τρεις εξατομικευμένες ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες με ένα απλό άγγιγμα. Η κάθε ρύθμιση μπορεί να περιλαμβάνει κανάλι επιλογής, ρύθμιση της έντασης του ήχου και ακόμη τη γωνία θέασης της τηλεόρασης. Όλες οι ρυθμίσεις ανακαλούνται με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Μάθετε περισσότερα για το νέο μας BeoRemote One:
www.bang-olufsen.com/BeoVision-Avant-Innovation

Η σύνδεση με Bang & Olufsen ασύρματα ηχεία μέσω του ενσωματωμένου Immaculate Wireless Sound είναι τόσο εύκολη όσο η ενεργοποίηση της τηλεόραση. Ακόμα η τηλεόραση έτοιμη για σύνδεση στο Internet, και διαθέτει χώρο για Apple TV και για ένα Hard Disk στο πίσω μέρος της τηλεόρασης. Η BeoVision Avant είναι επίσης το ιδανικό προϊόν για προβολή web-based περιεχόμενου.

Η BeoVision Avant διατίθεται σε διάσταση 55’’ από τις 8 Μαΐου 2014, αποκλειστικά στο κατάστημα της Bang & Olufsen στη Κηφισιά.

Τιμή: 7.300,00€ που περιλαμβάνει το BeoRemote One. Οι βάσεις στήριξης ξεκινούν από 860,00€.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ