Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Μη χάσετε ούτε ένα γκολ! Η devolo φέρνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην τηλεόραση, στο smartphone ή στο tablet και κερδίζετε δώρα!

Μη χάσετε ούτε μία σημαντική ποδοσφαιρική στιγμή με άριστη τηλεοπτική λήψη σε Smart TV, Smartphone και Tablet

Η devolo καθιστά εξαιρετικά εύκολη την απόλαυση των ποδοσφαιρικών αγώνων για όλους τους θεατές οπουδήποτε στο σπίτι. Ως ειδικός στο powerline χρησιμοποιεί το Internet streaming για να φέρει τις μεγάλες στιγμές του ποδοσφαίρου στις οθόνες της τηλεόρασης, των smartphones και των tablets. H πρόσβαση στο Internet δεν είναι συχνά σταθερά διαθέσιμη όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο μία τηλεόραση και ένα set-top box. Σε αυτή την περίπτωση, βρίσκουν τη λύση οι πρακτικοί προσαρμογείς powerline dLAN 650+ Starter Kit, της devolo. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι απλή, αφού αρκεί να συνδέσουμε έναν προσαρμογέα με το router και έναν άλλο όπου είναι απαραίτητη η σύνδεση στο Internet. Με τον τρόπο αυτό μπορεί κανείς στη συνέχεια, να χρησιμοποιεί τη γραμμή ρεύματος του σπιτιού για τη μεταφορά δεδομένων. Τα tablets και smartphones από την άλλη πλευρά, απαιτούν ένα σταθερό ασύρματο σήμα. Το μόνο που θα χρειαστείτε, είναι ένα ασύρματο πακέτο Powerline όπως είναι το dLAN 500 WiFi Starter Kit. Η εγκατάσταση είναι εξίσου απλή: Ένας προσαρμογέας powerline είναι συνδεδεμένος στο router και ένας δεύτερος ασύρματος προσαρμογέας τοποθετείται ακριβώς εκεί όπου θέλετε να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια της χρονιάς, έχοντας έτσι κορυφαία ποιότητα live streaming σε φορητές συσκευές.

Έναρξη του μεγάλου devolo World Cup betting game
Τώρα που έχετε ρυθμίσει τα πάντα χάρη στη βοήθεια των dLAN Powerline προσαρμογέων devolo δεν θα χάσετε καμία ποδοσφαιρική στιγμή, το αντίθετο μάλιστα, αφού έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δώρα συνολικής αξίας πάνω από 3.000 ευρώ. Η devolo κάνει το παγκόσμιο κύπελλο ακόμη πιο συναρπαστικό, αφού με λίγη τύχη, οι οπαδοί που θα προβλέψουν με τη μεγαλύτερη ακρίβεια αποτελέσματα μέσα από το διαγωνισμό της devolo, θα ανταμείβονται με ελκυστικά δώρα τεχνολογίας, όπως  Samsung Smart TV ή Sony PlayStation 4. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν online στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.devolo.gr/provlepste.

Για την τέλεια λήψη live-stream σε smartphones και tablets, η devolo προτείνει το dLAN 500 WiFi Starter Kit, διαθέσιμο στην τιμή των 99.90 € (προτεινόμενη λιανική). Το dLAN 650+ Starter Kit (προτεινόμενη λιανική 129.90€) δίνει την καλύτερη σύνδεση σε Smart TVs και set-top boxes.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της, καθώς και το παρόν δελτίο τύπου θα βρείτε στη σελίδα της εταιρείας στο http://www.devolo.gr