Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Συνεργασία Endeavor Greece και Deloitte για τη στήριξη επιχειρηματιών σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού

H Endeavor Greece, διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός στήριξης και προώθησης της επιχειρηματικότητας και η Deloitte παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πελάτες δημοσίου και ιδιωτικού τομέα όλων των κλάδων ξεκινούν συνεργασία με στόχο τη στήριξη των μελών του δικτύου της Endeavor στην Ελλάδα σε θέματα επιλογής και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, στελέχη της Deloitte θα παρέχουν καθοδήγηση για τη διαχείριση ταλέντου, την αξιολόγηση και την επιβράβευση προσωπικού, την προσέλκυση στελεχών και τις αναδιαρθρώσεις βάσει των αναγκών του κάθε επιχειρηματία. Επίσης, στελέχη της Deloitte εντάσσονται στο δίκτυο mentors της Endeavor για να συμβάλουν στη διαδικασία επιλογής και ανάπτυξης των επιχειρηματιών.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι στρατηγικές ανθρώπινου δυναμικού παίζουν σήμερα ένα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων», αναφέρει η κα Ελεάνα Γιαμπανά, Human Capital Consulting Partner της Deloitte. «Είναι, επίσης, σίγουρο ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα και οι ανάγκες των επιχειρήσεων σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Endeavor σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε την αγορά εργασίας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που προκύπτουν από τις νέες εταιρικές δομές, την τεχνολογία και την καινοτομία

Ο κ. Χάρης Μακρυνιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος Endeavor Greece, δήλωσε: «Η Endeavor Greece έχει χτίσει ένα πολύ ισχυρό δίκτυο συνεργασιών στην Ελλάδα καλύπτοντας όλες τις βασικές πτυχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Κοινός στόχος όλων μας είναι η στήριξη των επιχειρήσεων προκειμένου να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εντάσσεται η Deloitte σε αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας την ασυναγώνιστη εμπειρία της σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων του δικτύου μας.»