Νέα, Σημαντική Συνεργασία της LEXIS στον Τομέα Voice Over IP με τον Διεθνή Κατασκευαστικό Οίκο ATCOM

Μελών ΣΕΠΕ

08 Απριλίου 2014

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη συνεργασίας της με τον κατασκευαστικό οίκο ATCOM (www.atcom.cn), ηγέτη στην κατασκευή IPPBX τηλεφωνικών κέντρων, καρτών Asterisk & IP τηλεφώνων. Πρόκειται για μία συνεργασία υψηλής σημασίας, τόσο για τη LEXIS, που θα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των κορυφαίων λύσεων της εταιρείας, όσο και για τη ATCOM, που μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας στοχεύει να διεισδύσει δυναμικά στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Έχοντας επενδύσει σημαντικά και για περισσότερο από μία δεκαετία στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογιών VoIP, η ATCOM είναι σήμερα μία από τις λίγες εταιρείες που είναι σε θέση να κατασκευάζουν τόσο hardware όσο και software για IPPBX και IP Phones. Η ευρεία γκάμα λύσεων που διαθέτει, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες θα βρουν στα προϊόντα της ATCOM εξαιρετικές δυνατότητες, κορυφαία αξιοπιστία και ασύγκριτη ποιότητα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Τα προϊόντα της ATCOM διανέμονται σε περισσότερες από 60 χώρες και χρησιμοποιούνται από τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς αλλά και από εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μέσω της συνεργασίας της με την ATCOM, η LEXIS Πληροφορική επιβεβαιώνει το στόχο της, που είναι η συνεχής αναθεώρηση και διεύρυνση των συνεργασιών της στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και η προσαρμογή της στα νέα δεδομένα των τεχνολογικών εξελίξεων, έτσι ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει διαρκώς τις πιο συμφέρουσες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών προς όφελος των πελατών της.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ