Η INTRALOT ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISAE 3402 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

02 Απριλίου 2014

Η INTRALOT έλαβε πιστοποίηση για την ακεραιότητα των συστημάτων και υπηρεσιών της στην ΟΠΑΠ για το έτος 2013. Η πιστοποίηση καλύπτει το σχεδιασμό και την αποτελεσματικότητα των μέτρων ελέγχου, τα οποία υλοποίησε η INTRALOT κατά τη διάρκεια του έτους, όσον αφορά στα οικονομικά στοιχεία των υπηρεσιών που προσφέρει στην ΟΠΑΠ. Για την πιστοποίηση ακολουθήθηκε το Διεθνές Πρότυπο ISAE 3402 του “International Auditing and Assurance Standards Board”.

Σχολιάζοντας την πιστοποίηση, ο κ. Κωνσταντίνος Φαρρής, Chief Technology Officer του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: “Η INTRALOT έχει αναπτύξει μία πελατοκεντρική φιλοσοφία που εστιάζει στην υιοθέτηση ολιστικών λύσεων, οι οποίες διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα  των λειτουργιών της και την ακεραιότητα των συστημάτων της προς όφελος των πελατών της. Το γεγονός ότι λάβαμε αυτή την έγκυρη και διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση για τις υπηρεσίες και τα συστήματα μας στην ΟΠΑΠ αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα υλοποίησης αυτής της στρατηγικής απόφασης, να προσφέρουμε τεχνολογικά προηγμένες λύσεις στους πελάτες μας προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες τους." 

Οι συνεχείς έλεγχοι στις λειτουργίες και τα συστήματα της INTRALOT στην ΟΠΑΠ σύμφωνα με το πρότυπο ISAE 3402 κάλυψαν ολόκληρο το 2013. Εκτενείς και λεπτομερείς, οι έλεγχοι βασίσθηκαν σε ένα μοναδικό για τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών μοντέλο και πραγματοποιήθηκαν από διεθνή ελεγκτική εταιρεία.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ