Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Νέα Συνεργασία: Newsphone Hellas – Retail@Link

Η Newsphone Hellas καταργεί τη χρήση χαρτιού στην αποστολή & αρχειοθέτηση παραστατικών, με την ολοκληρωμένη λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, R@L e-invoicing Paperless της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft).

H Newsphone Hellas, πρωτοπόρος πάροχος υπηρεσιών επικοινωνίας προς ιδιώτες και επιχειρήσεις με δημοφιλείς λύσεις όπως το 11880, το vrisko.gr, ή η δημοσίευση προκηρύξεων & διαγωνισμών Δημοσίου προς επιχειρήσεις, επέλεξε τη λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης R@L e-invoicing Paperless της Retail@Link, που της επιτρέπει να στέλνει & να αρχειοθετεί τα τιμολόγιά της ηλεκτρονικά, χωρίς τη χρήση χαρτιού με απόλυτη ασφάλεια και σε πλήρη ευθυγράμμιση με την Ελληνική & Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Στόχος της εταιρείας είναι να αξιοποιήσει τα άμεσα πλεονεκτήματα μείωσης κόστους που προσφέρει η λύση καθώς και να επιταχύνει τις διαδικασίες αποστολής, αρχειοθέτησης και αναζήτησης παραστατικών. Πιο συγκεκριμένα η λύση προσφέρει στη Newsphone:

·       Εύκολη & γρήγορη ηλεκτρονική δημιουργία, αποστολή, αρχειοθέτηση και διαχείριση τιμολογίων με απόλυτη ασφάλεια & νομιμότητα και άμεση μείωση του κόστους, της τάξης του 50%.

·       Βελτιωμένο έλεγχο της διαδικασίας συνολικά, μέσα από αυτόματες ενημερώσεις παράδοσης (Proof of Delivery – PoD) στον εκδότη με την παραλαβή του παραστατικού.

·       Άμεση εφαρμογή, χωρίς καμία ανάγκη επένδυσης σε λογισμικό ή εξοπλισμό και σε πλήρη αρμονία με τα πληροφοριακά συστήματα της Newsphone.

·       Άμεσες ηλεκτρονικές συναλλαγές με το πολυπληθές διαφημιζόμενο κοινό της Newsphone.


Όπως δηλώνει η Οικονομική Διευθύντρια της Newsphone Hellas, κα Ρένα Γιατρά: « Η Newsphone στοχεύει στη διαρκή ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της. Η λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης e-invoicing Paperless της Retail@Link, μας υποστηρίζει στην πραγματοποίηση αυτού του στόχου, μέσα από την άμεση μείωση κόστους που προσφέρει και μας επιτρέπει να επιταχύνουμε σημαντικά τις διαδικασίες του οργανισμού συνολικά, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ασφάλεια στη διαχείριση των φορολογικών μας παραστατικών.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ