Η SERVICE ONE επιλέγει το Soft1 Cloud ERP-

Μελών ΣΕΠΕ

21 Μαρτίου 2014

Η SERVICE ONE -μέλος του ομίλου εταιρειών FOURLIS- που δραστηριοποιείται στη συντήρηση και επισκευή ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα προϊόντα επωνύμων εταιρειών (General Electric, Liebherr, Korting, IKEA, Samsung, LG) επέλεξε το λογισμικό Soft1 Cloud ERP για την υποστήριξη και απλούστευση των βασικών business λειτουργιών της.

Η DIGIMARK A.E., πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne, έθεσε σε παραγωγική διαδικασία το λογισμικό Soft1 Cloud ERP σε αντικατάσταση των πολλαπλών συστημάτων που χρησιμοποιούσε η SERVICE ONE, επιτυγχάνοντας τη συγκέντρωση όλων των λειτουργιών σε ένα ενιαίο σύστημα.

Αξιοποιώντας τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει η λειτουργία του Soft1 ERP στο cloud, η λύση που αναπτύχθηκε περιόρισε σημαντικά τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησης και μείωσε δραματικά το χρόνο εξυπηρέτησης των πελατών, εξαλείφοντας παράλληλα τις πιθανότητες εμφάνισης  λαθών.  Επιπλέον, με την αξιοποίηση λύσεων «επιχειρησιακής φορητότητας», τα στελέχη της SERVICE ONE έχουν τη δυνατότητα  ασφαλούς και αξιόπιστης πρόσβασης στα δεδομένα της επιχείρησης από παντού, υποστηρίζοντας πλήρως τις καθημερινές λειτουργίες τους.

Με τεχνολογίες αιχμής και μεγάλο εύρος λειτουργιών, αλλά και δυνατότητα χρήσης σε τοπική / on-premise εγκατάσταση ή στο cloud, το λογισμικό Soft1 εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει ένα σύγχρονο μοντέλο μηχανογράφησης με ουσιαστικά οφέλη και πλεονεκτήματα για κάθε επιχείρηση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις business λύσεις της SoftOne μπορείτε να βρείτε στο www.softone.gr.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ