Challenge Accepted και για την ATC στο φετινό Mobile World Congress!

Με σημαντικές επαφές κι εμπειρίες στις αποσκευές της επέστρεψε η ATC από την 1η της συμμετοχή στο Mobile World Congress 2014, την κορυφαία συνάντηση στο χώρο του mobile και των επιχειρηματικών εφαρμογών. Ως μέλος της ευρύτερης Ελληνικής Αποστολής που τελούσε υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, η συμμετοχή της ATC στην εν λόγω διοργάνωση αποτέλεσε στρατηγική επιλογή με γνώμονα τον εξωστρεφή και καινοτόμο χαρακτήρα της, κάτι που αποδεικνύει και η πρόσφατη ενεργοποίηση του οργανισμού με φυσική παρουσία σε Λονδίνο και Ντουμπάι.

Στο Mobile World Congress, η συμμετοχή της ATC εστιάστηκε στην παρουσίαση

- των πλέον πρόσφατων  έργων σχετικών με κινητές εφαρμογές στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, όπου συμμετέχει το Innovation Lab, η εξειδικευμένη ομάδα Έρευνας κι Ανάπτυξης της εταιρείας.

- της καινοτόμας πλατφόρμας newsasset, που η εταιρεία σχεδίασε, ανέπτυξε και υποστηρίζει ειδικά για τις ανάγκες των οργανισμών της αγοράς ΜΜΕ

Στο πλαίσιο του MWC τα στελέχη της εταιρείας πραγματοποίησαν πληθώρα επαφών με κύριο στόχο την ανάπτυξη δικτύου αντιπροσώπων στις αγορές της Μ. Ανατολής, της Ασίας αλλά και της Ν. Αμερικής, για τις λύσεις που διαθέτει για δημοσιογραφικούς οργανισμούς και πρακτορεία ειδήσεων.