Η υπηρεσία πληρωμών μέσων κινητού Orange Cash NFC λανσάρεται σε Στρασβούργο και Καέν

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

05 Μαρτίου 2014

Η Orange και η Visa Europe ανακοίνωσαν πρόσφατα το εμπορικό λανσάρισμα της Orange Cash σε Στρασβούργο και Καέν, δύο από τις πόλεις με το υψηλότερο ποσοστό χρήσης ανέπαφων πληρωμών στη Γαλλία. Με αυτό το λανσάρισμα, η Orange γίνεται ο πρώτος πάροχος κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία που προσφέρει υπηρεσίες ανέπαφων πληρωμών μέσω κινητού στους συνδρομητές του. 

Μια εύκολη, γρήγορη και ασφαλής λύση πληρωμών μέσω κινητού
Η εφαρμογή Orange Cash λειτουργεί σαν ένα «κινητό πορτοφόλι», παίρνοντας τη μορφή μιας προπληρωμένης κάρτας Visa σε ένα τηλέφωνο. Προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τα πλεονεκτήματα των ανέπαφων πληρωμών Visa, οι συνδρομητές της Orange που διαθέτουν smartphone NFC συμβατό με την Orange Cash θα πρέπει να επισκεφθούν ένα κατάστημα Orange. Μόλις κατεβάσουν την εφαρμογή στο κινητό τους, οι χρήστες μπορούν με μερικά κλικ να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, χωρίς υποχρεώσεις και γραφειοκρατία.

Η εφαρμογή Orange Cash βασίζεται σε έναν προπληρωμένο λογαριασμό τον οποίο μπορούν να γεμίσουν οι χρήστες μέσω οποιαδήποτε χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το smartphone τους όπως ένα οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι, σε οποιοδήποτε κατάστημα στον κόσμο δέχεται ανέπαφες πληρωμές Visa. Για να ολοκληρώσει μια αγορά, ο χρήστης θα πρέπει να τοποθετήσει το κινητό του μπροστά από το τερματικό που δέχεται τέτοιου τύπου συναλλαγές. Για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε πληρωμής άνω του ορίου (ποικίλει ανάλογα τη χώρα), απαιτείται η εισαγωγή κωδικού που έχει ορίσει ο ίδιος ο χρήστης, ο οποίος μπορεί επίσης να δει τις συναλλαγές του σε πραγματικό χρόνο και να ελέγχει το υπόλοιπο του λογαριασμού του που ανανεώνεται άμεσα.

Χρήσιμες συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές για το λανσάρισμα της Orange Cash
Οι χρήστες της υπηρεσίας Orange Cash θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές από διάφορα εμπορικά καταστήματα της Γαλλίας, τα οποία θα μπορούν να εντοπίσουν με τη χρήση της υπηρεσίας GPS που διαθέτει η εφαρμογή. Μόλις ο χρήστης ενεργοποιήσει την υπηρεσία μέσω της εφαρμογής Orange Cash, τα καταστήματα θα στέλνουν ενημέρωση για τις ειδικές προσφορές που ισχύουν.

Για το λανσάρισμα της υπηρεσίας, οι χρήστες της Orange Cash που θα ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους μέχρι τις 30 Ιουνίου θα λάβουν πίστωση €10 και επιπλέον €25 για ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού αξίας €100. Οι συνδρομητές της Orange θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό σε οποιοδήποτε κατάστημα της Orange σε Στρασβούργο και Καέν, με δώρο ένα Samsung Galaxy S4.

Η Delphine Ernotte Cunci, Executive Director, Orange France και Deputy General Manager, Orange, δήλωσε: «Το λανσάρισμα της υπηρεσίας Orange Cash σε Στρασβούργο και Καέν αντικατοπτρίζει τον στόχο της Orange να παρέχει στους πελάτες της νέες υπηρεσίες κινητού που είναι απλές και διαφοροποιημένες. Εντός του 2014 η Orange Cash θα είναι διαθέσιμη και στις υπόλοιπες πόλεις της Γαλλίας».

Η Mary Carol Harris, Director of Mobile, Visa Europe, υπογράμμισε: «Η στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στη Visa Europe και την Orange είναι εξαιρετικά σημαντική για την ανάπτυξη των πληρωμών μέσω κινητού, καθώς θα επιτρέψει στους χρήστες να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της εμπειρίας που διαθέτει η Orange σε συνδυασμό με την τεχνολογία Visa, σε ένα τοπικό, έμπιστο και ασφαλές περιβάλλον, γεγονός που αποτελεί την εγγύηση των πληρωμών Visa».

Την Orange Cash έχει σχεδιάσει και διαχειρίζεται η Wirecard Card Solutions, μέλος της Visa Europe.

Για περισσότερες πληροφορίες orangecash.fr

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ