Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Sony τιμήθηκε με 26 βραβεία σχεδιασμού iF, εκ των οποίων τα τρία είναι χρυσά

Η Sony με υπερηφάνεια ανακοινώνει, σήμερα, ότι έλαβε 26 βραβεία iF, εκ των οποίων τα τρία χρυσά, από τα έγκυρα διεθνή Βραβεία σχεδιασμού iF. Τα τρία αυτά χρυσά βραβεία αποτελούν μαρτυρία της ανωτερότητας της Sony σε διάφορους τομείς, από την απαθανάτιση αναμνήσεων με τη φωτογραφική σας μηχανή, μέχρι τη δημιουργία περιεχομένου στο φορητό σας υπολογιστή και την προβολή φωτογραφιών και ταινιών στην 4K τηλεόραση στο καθιστικό σας, η οποία προβάλλει τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες, από ότι η HD.

Παρακάτω θα δείτε τι είπαν οι κριτές για κάθε χρυσό βραβείο που απένειμαν στη Sony. Θα δείτε, επίσης, τη λίστα με όλα τα προϊόντα που βραβεύτηκαν για το σχεδιασμό τους, φέτος.

Χρυσά βραβεία iF 2014
BRAVIA™ σειρά X9000A | Τηλεόραση 4K LED HD
«Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με ένα προϊόν αφαιρετικής αισθητικής:  μια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη. Με το ξεχωριστό της design αλλά και τα ενσωματωμένα ηχεία, κάθε άλλο παρά συνηθισμένη μπορεί να θεωρηθεί. Όταν είναι κλειστή δεν υπάρχουν λεπτομέρειες που τραβάνε την προσοχή, μόλις, όμως, ανοίξει ξεδιπλώνεται όλο το μεγαλείο της. Κάθε άκρη, κάθε επιφάνειά της σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με τελειότητα.»

Κατηγορία: 03. ήχος / βίντεο
Εταιρεία/κατασκευαστής: Sony Corporation, Τόκυο/Ιαπωνία

DSC-RX10 | Ψηφιακή φωτογραφική
«Η φωτογραφική μηχανή RX10 της Sony είναι η ευχάριστη εξέλιξη της κλασικής φωτογραφικής μηχανής reflex με ένα φακό στο 2014. Το περίβλημα είναι απίστευτα ομαλό και ο χειρισμός της είναι εξαιρετικά εύκολος. Δεν διαθέτει άχρηστες λειτουργίες. Το προϊόν πείθει με αυστηρά, δυνατά σχήματα και έναν εξαιρετικά καθαρό σχεδιασμό σε κάθε λεπτομέρεια.»

Κατηγορία: 03. ήχος / βίντεο
Εταιρεία/κατασκευαστής: Sony Corporation, Τόκυο/Ιαπωνία

VAIO® Tap11 | Tablet PCT
«Αυτός ο φορητός υπολογιστής/tablet μάς έπεισε, επειδή αντικατοπτρίζει ένα ώριμο brand, το οποίο εξακολουθεί να καινοτομεί με σχεδιασμό, που χαρακτηρίζεται από συνέπεια και συνοχή, και με τη σωστή χρήση υλικών, την εξαιρετική προσήλωση στις λεπτομέρειες, τη συνολική απλότητα και την καθαρότητα στην εκτέλεση.»

Κατηγορία: 05. υπολογιστές
Εταιρεία/κατασκευαστής: Sony Corporation, Τόκυο/Ιαπωνία

Βραβεία προϊοντικού σχεδιασμού iF για το 2014

Σειρά SAXES
SH800 / SP6800
DSC-RX10
DSC-QX10 / QX100
DR-AS30V με αξεσουάρ
DSC-HX50
ILCE-7 / ILCE-7R
VAIO® Tap11
VAIO® Pro
VAIO® Tap21
VAIO® Fit 13A
NW-ZX1
PMW-F55
HDR-MV1
HMZ-T3W / HMZ-T3
Σειρά CMT-BT80W/BT60
SRS-BTS50
SRS-BTV5
MDR-10R
BRAVIA™ Σειρά W950A
BRAVIA™ Σειρά X9000A
Xperia™ Z Ultra
Xperia™ Z1 f, Xperia™ Z1 Compact
Xperia™ C
SmartWatch2 SW2
Smart Bluetooth® Handset SBH52

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ