Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η ATC συμμετέχει δυναμικά στο Mobile World Congress 2014 στη Βαρκελώνη

Η ATC (www.atc.gr) συμμετέχει για πρώτη φορά στο Mobile World Congress, 24-27 Φεβρουαρίου 2014 στη Βαρκελώνη, ως μέρος της ελληνικής αποστολής που διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), στο εθνικό περίπτερο Αίθουσα 8.1, Stand I49.

Η ATC είναι ένας από τους πλέον εξειδικευμένους παρόχους τεχνολογίας για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)  στην Ελλάδα και το Εξωτερικό με ενεργή παρουσία στην ΕΕ, τα Βαλκάνια,  την Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Στο MWC 2014 θα παρουσιαστούν οι καινοτόμες εφαρμογές και λύσεις mobile, που έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και υποστηρίζονται ιδιαίτερα για τον τομέα των Μέσων Ενημέρωσης και βασίζονται στην πλατφόρμα newsasset, την πλέον αξιόπιστη, Ελληνική, ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ειδησεογραφικού περιεχομένου. Ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν τα πρόσφατα έργα  που έχουν αναπτυχθεί από το «Innovation Lab», το ερευνητικό τμήμα της ATC, που αποτελείται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων σε προγράμματα Ε & Α της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι λύσεις mobile της ATC για smartphones και tablets προσφέρουν μοναδική εμπειρία ανάγνωσης και πλοήγησης, καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής των αναγνωστών για ενημέρωση on-the-go, υποστηρίζουν δε όλα τα είδη multimedia περιεχομένου, καθώς και live audio & video streaming και είναι συμβατές με όλες τις υπάρχουσες συσκευές και πλατφόρμες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ