Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

“Adecco Jobs in Greece” - Πρωτοποριακό Mobile App για iOS και Android

Ο όμιλος Adecco, ο μεγαλύτερος οργανισμός παγκοσμίως στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, δημιούργησε πρόσφατα  μία νέα εφαρμογή για smartphone, διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Η πρωτοποριακή εφαρμογή “Adecco Jobs in Greece” διατίθεται ήδη δωρεάν και είναι συμβατή με λειτουργικά iOS  και Android.  Ενσωματώνει μια σειρά από ιδιαίτερα χρήσιμες λειτουργίες, καθώς προσφέρει άμεση πρόσβαση στις αγγελίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Adecco Ελλάδας, ενώ παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα για εύκολη αποστολή υποψηφιότητας μέσω smartphone.

Επίσης, ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί να επιλέξει εάν θέλει να λαμβάνει push notifications κάθε φορά που στην ιστοσελίδα της Adecco Ελλάδας δημοσιεύεται μία αγγελία σχετική με την επαγγελματική κατηγορία, για την οποία ο ίδιος έχει δηλώσει ενδιαφέρον.

Τέλος, ένας χρήσιμος και εύχρηστος χάρτης δείχνει όλα τα σημεία όπου βρίσκονται τα υποκαταστήματα της Adecco σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο χάρτης συνοδεύεται από οδηγίες πρόσβασης που βοηθούν τον υποψήφιο να εντοπίσει εύκολα τα πλησιέστερα σε αυτόν υποκαταστήματα. 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store του iTunes για iOS μέσω του link
https://itunes.apple.com/gr/app/adecco-jobs-in-greece/id758033091?mt=8
και στο Play Store του Google Play για Android μέσω του link
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adecco.gr&hl=en 

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε από το smartphone σας την εφαρμογή με το όνομά της: “Adecco Jobs in Greece”.