Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Διάκριση της Westnet Distribution στα Mobile & Apps Awards με Βραβείο Best Tablet για το ASUS Vivo Tab Note 8

Το βραβείο Best Tablet κατέκτησε η Westnet Distribution Α.Ε., μέλος του Ομίλου Olympia Development του Π. Γερμανού, στα Μobile & Apps Awards που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του φετινού συνεδρίου Info-Com World. Η διάκριση αφορά στο Vivo Tab Note 8 της ASUS το οποίο τοποθέτησε και διένειμε στην ελληνική αγορά αποκλειστικά η Westnet Distribution Α.Ε.

Το βραβείο παρελαβε ο Εμπορικός Διευθυντής Mobility Business Unit της Westnet, κ. Ν. Δημητρόπουλος.

Η Westnet Distibution Α.Ε. αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα της ASUS για notebooks, pc, tablets και οθόνες. Μέσω της εμπορικής της πολιτικής η εταιρεία πέτυχε την αποτελεσματική τοποθέτηση του tablet ASUS Vivo Note 8, στην ελληνική αγορά, την ανάδειξη των ανταγωνιστικών του πλεονεκτημάτων και την προτίμηση του ελληνικού κοινού.

Τα βραβεία Mobile & Apps Awards που διοργανώνονται στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου Info-Com έχουν στόχο την ανάδειξη των πρωτοπόρων εταιρειών, υπηρεσιών και προϊόντων που συμβάλλουν στη ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας.

Η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP, LG, Asus, Lenovo, Samsung, Philips κ.α.