Διάκριση της Westnet Distribution στα Mobile & Apps Awards με Βραβείο Best Tablet για το ASUS Vivo Tab Note 8

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

13 Φεβρουαρίου 2014

Το βραβείο Best Tablet κατέκτησε η Westnet Distribution Α.Ε., μέλος του Ομίλου Olympia Development του Π. Γερμανού, στα Μobile & Apps Awards που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του φετινού συνεδρίου Info-Com World. Η διάκριση αφορά στο Vivo Tab Note 8 της ASUS το οποίο τοποθέτησε και διένειμε στην ελληνική αγορά αποκλειστικά η Westnet Distribution Α.Ε.

Το βραβείο παρελαβε ο Εμπορικός Διευθυντής Mobility Business Unit της Westnet, κ. Ν. Δημητρόπουλος.

Η Westnet Distibution Α.Ε. αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα της ASUS για notebooks, pc, tablets και οθόνες. Μέσω της εμπορικής της πολιτικής η εταιρεία πέτυχε την αποτελεσματική τοποθέτηση του tablet ASUS Vivo Note 8, στην ελληνική αγορά, την ανάδειξη των ανταγωνιστικών του πλεονεκτημάτων και την προτίμηση του ελληνικού κοινού.

Τα βραβεία Mobile & Apps Awards που διοργανώνονται στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου Info-Com έχουν στόχο την ανάδειξη των πρωτοπόρων εταιρειών, υπηρεσιών και προϊόντων που συμβάλλουν στη ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας.

Η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP, LG, Asus, Lenovo, Samsung, Philips κ.α.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ