Συνεργασία ΑΙΤ και Oracle για την παροχή πιστοποιημένων Oracle σεμιναρίων σε φοιτητές, ιδιώτες και ανέργους

Το AIT εντάσσεται στο πρόγραμμα Workforce Development Programme (WDP) της Oracle, το διεθνές πρόγραμμα που προσφέρεται από το Oracle University και βοηθά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο να προετοιμάσουν τη νέα γενιά ειδικών και να ενταχθούν στην αγορά της τεχνολογίας με τις πλέον περιζήτητες δεξιότητες της Oracle.

Μέσω του WDP, το Oracle University παρέχει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα που δίνουν στους συμμετέχοντες σχετικές επαγγελματικές δεξιότητες για ένα όλο και πιο ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον εργασίας. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τα συνεργαζόμενα διαπιστευμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως το ΑΙΤ, να προσφέρουν πιστοποιημένη Oracle εκπαίδευση, προκειμένου να ενισχύσουν τις δεξιότητες πληροφορικής των νέων στην Ελλάδα. Οι πιστοποιήσεις της Oracle προσφέρουν ένα αποδεδειγμένο μέτρο ικανότητας και δεξιοτήτων, αναγνωρισμένο από την αγορά, ενώ είναι περιζήτητες από ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Το Java SE7 Fundamentals είναι το πρώτο πιστοποιημένο σεμινάριο που θα προσφέρει το ΑΙΤ και είναι μια εισαγωγή στον αντικειμενοστρεφή (object-oriented) προγραμματισμό με τη γλώσσα Java.

Το ΑΙΤ θα προσφέρει τα εξής πιστοποιημένα Oracle σεμινάρια:

• Java SE7 Fundamentals - έναρξη: 13 Ιανουαρίου 2014
  • Java SE7 Programming - έναρξη: 10 Φεβρουαρίου 2014
  • MySQL for Beginners - έναρξη: 10 Μαρτίου 2014

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του AIT παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις και την πρακτική εμπειρία για να καλύψουν τις απαιτήσεις της αγοράς σε ένα απαιτητικό περιβάλλον και προετοιμάζει τους εκπαιδευόμενους για τις πιστοποιήσεις της Oracle. Από απλές επιδείξεις μέσα στην τάξη, μέχρι πρακτικά εργαστήρια, η εκπαίδευση του Oracle University παρέχει ένα δυναμικό περιβάλλον μάθησης.

«Χάρη στη συνεργασία μας με την Oracle, το ΑΙΤ είναι σε θέση να προσφέρει προσιτά πιστοποιημένα σεμινάρια κατάρτισης της Oracle, που μπορούν να οδηγήσουν σε πιστοποιήσεις, αξιοποιώντας κάποιους από τους καλύτερους εκπαιδευτές. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία.», είπε ο Αλέξανδρος Καμπούρογλου, Διευθυντής Επικοινωνίας του AIT.

«Η Oracle έχει δεσμευτεί για την ανάπτυξη δεξιοτήτων πληροφορικής στην αγορά. Μέσα από το Workforce Development Programme, το Oracle University προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία, σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, προκειμένου να προωθήσουν ή και να αλλάξουν τη σταδιοδρομία τους. Xαιρετίζουμε τη δέσμευση του νέου συνεργάτη μας ΑΙΤ να δουλέψει με την Oracle για την επίτευξη αυτού του στόχου», δήλωσε η Marie-Jose Duquesne, Vice President του Oracle University EMEA.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πιστοποιημένα Oracle σεμινάρια του ΑΙΤ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ait.gr/oracle.