Η GLOBO στους 10 φιναλίστ του τίτλου Ruban d’Honneur

Η GLOBO, (LSE-AIM:GBO), παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία του Enterprise Mobility Management και επιχειρηματικού λογισμικού, επιλέχθηκε στους 10 φιναλίστ των  Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων 2013/14, για τον τίτλο Ruban d’Honneur, στην κατηγορία «International Growth Strategy». Η διάκριση αυτή κατατάσσει την GLOBO ανάμεσα στις εύρωστες, καινοτόμες και ηγέτιδες εταιρείες τεχνολογίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα European Business Awards είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός που αναγνωρίζει και προωθεί την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα.

Ο Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη GLOBO η διάκρισή της στους 10 φιναλίστ Ruban d’Honneur στην κατηγορία Διεθνούς Αναπτυξιακής Στρατηγικής, καθώς μας κατατάσσει στις 100 πιο δυναμικές επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη, ανεξαρτήτως μεγέθους ή τομέα. Η διάκριση αυτή μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους, καθώς μια εξωστρεφής ελληνική εταιρεία αναγνωρίζεται πανευρωπαϊκά για την επιχειρηματική της καινοτομία και ανάπτυξη στον τομέα υπηρεσιών enterprise mobility, έναν από τους πλέον προηγμένους τεχνολογικά τομείς».

Ενδεικτικό είναι ότι οι 100 πιο δυναμικές εταιρείες που προκρίθηκαν, επιλέχθηκαν μέσα από 375 National Champions, από ένα διακεκριμένο πάνελ κριτών, που αποτελείται από Ευρωπαίους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και πολιτικούς ηγέτες. Οι φιναλίστ διεκδικούν την πρωτιά για την κατηγορία στην οποία διαγωνίζονται, με βάση τα επιχειρηματικά τους επιτεύγματα, το δυναμισμό και τα ηθικά τους πρότυπα.

Στην ημιτελική φάση που έχει προκριθεί η GLOBO μαζί με εννέα ακόμα επιχειρήσεις της κατηγορίας της, θα αξιολογηθεί και πάλι στο τρίτο και τελικό στάδιο του διαγωνισμού, όπου οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή, τον Μάιο του 2014, στην Αθήνα.

Η λίστα με τους φιναλίστ Ruban d’Honneur βρίσκονται εδώ http://bit.ly/1jatC8X