Νέα διάκριση στα Cyta Mobile Awards 2015

Μελών ΣΕΠΕ

08 Ιουλίου 2015

Μία νέα διάκριση έλαβε η SingularLogic στο πλαίσιο του διαγωνισμού  Cyta Mobile Excellence Awards 2015, που σκοπό είχε να αναδείξει λύσεις και υπηρεσίες που αξιοποιούν τεχνολογίες Enterprise Mobility και Mobile Apps & Services. Το διαγωνισμό διοργάνωσε για πρώτη χρονιά η εταιρεία Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN.

Αναλυτικότερα, η SingularLogic έλαβε Silver βραβείο, στην κατηγορία «Mobile εφαρμογές για Υγεία και Ευεξία», με την εφαρμογή Electronic Health Record – Medinfo που ανέπτυξε σε συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ.  Η πλατφόρμα MedInfo δημιουργεί ενιαίο προφίλ ασθενούς, μέσα από τη δυνατότητα της σύνθεσης και της συγκέντρωσης των πληροφοριών που βρίσκονται διάσπαρτες σε διαφορετικά συστήματα του νοσοκομείου. Έτσι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει στη διάθεσή του,  χρησιμοποιώντας mobile συσκευές, όλη την απαραίτητη πληροφορία που είναι διαθέσιμη από οπουδήποτε, ώστε να παρέχονται  υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας. Το όλο εγχείρημα αποτελεί καινοτόμα δράση, γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε αντίστοιχη κλίμακα (Όμιλος Νοσοκομείων), παρέχεται ενοποιημένη πληροφόρηση για όλα τα διαθέσιμα δεδομένα ενός ασθενούς.

Το βραβείο παρέλαβαν κατά την τελετή Απονομής, οι κκ. Ι. Τσόγκρης, Health & Insurance, Enterprise Accounts Head, της SingularLogic και Π. Παπαχρήστου, Chief Information Officer του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, αντίστοιχα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ